Ýlgili olduðum dal olduðu gereði bilgisayar alaný...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
DÝJÝTAL RECEÝVER DÜNYASI
DVB-S (DÝGÝTAL TV KARTLARI)-ÞÝFRELEME SÝSTEMLERÝ VE PAKETLER-MODÜLLER VE YAZILIMLARI
RECEÝVER FLAÞ DUMPLAR-ELEKTRONÝK TEKNÝK SERVÝS BÖLÜMÜ
DIGITURK -D SMART-UYDU DÜNYASI-GUNCEL FREKANSLAR-MEDYA DUNYASI-TV DUNYASI
GSM DÜNYASI
BÝLGÝSAYAR PROGRAMLARI- TEKNOLOJÝ-WEP TASARIM -ÝNTERNET DÜNYASI
FOTOÐRAF DÜNYASI-MUHABBET EÐLENCE,FUTBOL, SPOR DÜNYASI VE OTOMOBÝL DÜNYASI
TÜRKÝYEMÝZ+MUSTAFA KEMAL ATATÜRK+EGÝTÝM VE ÖÐRETÝM+YEMEK TARÝFLERÝ
HUKUK VE YONETMELÝKLER & SUPERSATFORUM SORGULAMA SAYFASI
SUPERSATFORUM ALIM SATIM DÜNYASI
Ýlgili olduðum dal olduðu gereði bilgisayar alaný...
öncelikle uydu ama her yönüyle süperr bir sayfa teþekkürler hazýrlayan arkadaþlar ellerinize saðlýk
dijital receiver
Kaon cihazým var.Yeni çýkan yazýlýmlarý,buna baðlý olarak D+ ve diðer þifreleri,SS2 kartým var,buna baðlý olarak ta sharing olaylarýný takip ediyorum.Bütün forum mensuplarýna ve deðerli üyelerimize teþekkür ediyorum.Bizleri bilgilendirdikleri için,saðolun & varolun.Selamlar.
uydu cihazlarý ile ilgili bilgimi artýrmak için uydu bölümü ve inpax bölümü teþekkürler
Daha çok Dijital uydu alýcýlarý , bilgisayar programlarý bölümleri ile Türkiyemizden haberler kýsmý ile ilgi alanýma giriyor.
Saygýlar,
next bölümüyle daha çok ilgileniyorum teþekkür ederim
next'çiyim..ama ekmeðimizi bu iþten çýkartýyoruz...
Elektronik branþýnda HEPSÝ...
recever-spor-siir-muhabbet-eglence-:45:
ben, en büyük hobisi futbol olan bir gurbetci olarak, yurt disinda diger konular oldugu kadar türkiye ve dünya futbolunu nasil takip edebilirim diye bilhassa güncel cihazlarla ilgilenip, gelismeleri takip ediyorum. forumdaki pek cok ciddiye alinacak konu var, onlarlada firsatim oldukca ilgilenmeye calisiyorum. avusturya`dan sevgiler selamlar
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri