Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Fenerbahçe'nin Farký..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Fenerbahçe'nin Farký..!

ÝSTER beðen, ister beðenme... Ýster kýz, ister kýzma... Spor yazarý Murat Öktem’in 12. Adam’da yazdýðý gibi; ‘Türkiye’de artýk 4 büyükler yok. Bir büyük, iki yarým, bir çeyrek var.’

Kanal 24’te Bülent Tulun da benzer þeyler söyledi. Ama Öktem’in ifadesi, ironik bir lezzet taþýyor.

Bu ikilinin söylediði gibi, F.Bahçe gerçekten arayý feci þekilde açmaya baþladý. Herkes kabul ediyor... G.Saray’ýn UEFA Kupasý sahibi olmasý dahi farký kapatmaya yetmiyor. Bu büyük baþarýnýn ardýndan gelen aðýr çöküþ dönemi; kupayý teselli olmaktan çýkaracak noktaya bile getirdi.

Sarý-lacivertli kulüp; býrakýn Roberto Carlos’un transferini, 100. yýl kutlama þenlikleri görkemiyle de gücünü gösterdi. Tüm rakipleri üstünde, aðýr bir psikolojik travma etkisi býrakmaya baþladý.

Beþiktaþ bu eziklikten kurtulmak için, Real Madrid’den adam koparmaya çalýþýyor. G.Saray’ýn ise kýpýrdayacak hali yok.

8 yýldýr aktif olarak takým çalýþtýrmayan ve Marbella adasýnda emeklilik günlerini geçiren 74 yaþýndaki Kalli’den medet umuyor.

Yaþlý olmasý önemli deðil, ucuz olmasý önemli. Çünkü yapabileceði baþka bir þey yok. Kelepir takýlmasý zorunlu!

Aziz Yýldýrým’ýn bir faydasý da, Türk basýnýna oldu.

Medya kaç zamandýr ‘Yalan haber’ iddialarýyla suçlanýyordu. Roberto Carlos doðrudan kendisi açýkladý. Bu transfer iþi, 2 yýl öncesine dayanýyor. Ama o dönem Real Madrid’le sözleþmesi olduðu ve kulüp de kendisini býrakmadýðý için, transfer gerçekleþmemiþti. Carlos o dönemde verdiði sözü, Milan’ýn teklifini geri çevirme pahasýna tuttu. Büyük bir dürüstlük ve özveri gösterdi.

Bu geliþmeler; her iki tarafýn tüm gizleme çabalarýna raðmen, daha o dönemde medyada geniþ þekilde yeraldý. Ama Yýldýrým dahil, tüm yönetim yalanlamýþtý. Demek ki basýn, doðru yazmýþ.

F.Bahçe bu süper transferiyle, medyayý da aklamýþ oldu.

Ali Sami ALKIÞ / Star Gazetesi Spor Yazarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede oyle fenerbahce arayý feci þekilde actý her alanda actý bencede artýk tek büyük ve digerleri var bunu sadece sportif alanda degil herangi bir tartýþma oldugunda digerlerinin biranda rekabeti unutum birleþerek fenerbahcenin karþýsýna dikilme ihtiyacýnda da görebiliriz yani bjk yada gs tek baþýnda fenerle diyologa girmiyor beraber giriyorlar yada yanlarýna trabzonuda alma ihtiyacý duyuyorlar buda fenerbahcenin dev bir güc oldugunu gösteriyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herþey iyi güzelde arkadaþlar þu medyada lafýna en son itibar edilecek adam þu ali sami alkýþ denen medya mikseri,boþ beleþ yazýlar yazan adamdýr...bari onun yazýsýný sýrf feneri övmüþ diye buraya taþýmayýn....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    herþey iyi güzelde arkadaþlar þu medyada lafýna en son itibar edilecek adam þu ali sami alkýþ denen medya mikseri,boþ beleþ yazýlar yazan adamdýr...bari onun yazýsýný sýrf feneri övmüþ diye buraya taþýmayýn....
    Size göre öyle olabilir.Benimde sevmediðim spor yazarlarý olabiliyor. :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Hakan Gül Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Size göre öyle olabilir.Benimde sevmediðim spor yazarlarý olabiliyor. :45:
    sýrf bana göre deðil...bu spekülatif bi durum,dolayýsýyla bunu geçtim.....ancak sadece övgüyle bahsedilen bi yazýyý o zat-ý muhterem yazmýþsa vardýr altýnda bi bit yeniði.......o adam medyanýn bugünkü kanserleþmiþ halinin ilk tohumlarýný atan adamdýr...dolayýsýyla sadece tavsiye niteliðinde söylüyorum:CÝDDÝYE ALMAYA BÝLE DEÐMEZ.......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sýrf bana göre deðil...bu spekülatif bi durum,dolayýsýyla bunu geçtim.....ancak sadece övgüyle bahsedilen bi yazýyý o zat-ý muhterem yazmýþsa vardýr altýnda bi bit yeniði.......o adam medyanýn bugünkü kanserleþmiþ halinin ilk tohumlarýný atan adamdýr...dolayýsýyla sadece tavsiye niteliðinde söylüyorum:CÝDDÝYE ALMAYA BÝLE DEÐMEZ.......
    Ön yargýlardan vazgeçin ve yazýyý tarafsýz olarak okuyun.Yazýlanlardan çoðunun doðru olduðunu göreceksiniz.Hepsi demiyorum çünkü size göre hepsi doðru olmayabilir..
    Eðer yinede doðruluðuna kanaat getirmiyorsanýz siz bilirsiniz.Yazý doðruluðuna inananlar için burada kalacak.Ben inanýyorum

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fb nasýl arayý açtý? kaç tane avrupa kupasý getýrdi ülkeye? transfer yapmakla bu iþler olmuyor..türkiye þampýyonluðuda artýk çok onemlý deðil..ben anlamadým nasýl tek büyük olmuþ..komedý bunlar ya...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zaten son paragrafta ne kadar yalaka bi þahsiyet olduðunu ortaya koymuþ....aþaðý yukarý 20 senedir gazete okuyan ve trt döneminden beri spor programlarýný takip eden biri olarak fikirlerim bazýlarýna ön yargý gibi geliyosa o onlarýn bileceði bi iþtir......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý eraybal Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    fb nasýl arayý açtý? kaç tane avrupa kupasý getýrdi ülkeye? transfer yapmakla bu iþler olmuyor..türkiye þampýyonluðuda artýk çok onemlý deðil..ben anlamadým nasýl tek büyük olmuþ..komedý bunlar ya...
    yaw býrak arkadaþ...ali sami'nin yazýsýnýn ciddiye alýnacak tARafý yok...geçiniz.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türkiye'deki þampiyonluk ne kazandýrýyor? büyük olmak zengin olmak taraftarý çok olmak çok güzel ama hangi takým bu sorumluðuðu avrupaya taþýyabiliryor? Her sene þampiyon olan þampiyonlar ligi kupasýný alýyor olmadý uefa tek yapabildikleri kendilerini kandýrmak çünkü taraftarlar bu sözlere doydu zaten..yeri geliyor 4 büyüklerden birisi bir futbolcu alýyor,bu yabancýya verilen para ile bizim ligimizden komple takým bile alabilirsiniz...Eee sonra havaya bak *** takým *** takýma fark attý zaten atmazsa yuh olsun sanki þartlar eþit gibi birde çýkýp öðünürler

Ben galatasaraylýyým ama fanatik türden deðil sadece iyi bir izleyici olduðumu düþünüyorum yazdýklarým 4 büyük içinde geçerli FB için deðil sadece

Bu milleti avrupada aslanlar gibi tanýtýp marþýmýzý çaldýramadýktan sonra isterlerse 100 puanla ligi þampiyon bitirsinler bence deðeri sýfýr.

Süperlig þampiyonluðu ne zaman amaç olmaktan çýkýp araç olursa o zaman bir þeyler olur

Kolay gelsin...

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri