REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
46 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Fenerbahçe'nin Farkı..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zaten yağladığı için o gazetede yazabiliyo....bilgi ve becerisi olduğu için değil.....
    Bu takımları yağlayan o kadar çok kişi var ki hepsi yazar olsaydı Türkiye'de yazardan geçilmezdi............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu takımları yağlayan o kadar çok kişi var ki hepsi yazar olsaydı Türkiye'de yazardan geçilmezdi............
    ziya şengül,selçuk yula,gürcan bilgiç.....hangisi gazetecilik vasfına sahip yada gazetecilik backgroundları nedir????bildikleri en iyi şey aziz başkanı yağlamak.....hepsininde koltuğu sağlam.....onlara gazeteci diyebiliyosanız sizin sorununuzdur....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ziya şengül,selçuk yula,gürcan bilgiç.....hangisi gazetecilik vasfına sahip yada gazetecilik backgroundları nedir????bildikleri en iyi şey aziz başkanı yağlamak.....hepsininde koltuğu sağlam.....onlara gazeteci diyebiliyosanız sizin sorununuzdur....
    Çok açık konuştuğumu düşünüyorum.Eğer onlardan kabiliyetliyseniz ve daha çok bilginiz varsa gösterin maharetinizi sizde yazar olun.Eğer daha iyisini yapamıyorsanız Şimdilik En İyisi Bu...............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben orada dünyanın hakimi diye bişey göremedim sadece Türkiye'den bahsediyor.Okuduğunuzu anlamaya çalışın............
    dünya derken futbol dünyasını kastetmiştinm.....yanlış anlama olmasın.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünya derken futbol dünyasını kastetmiştinm.....yanlış anlama olmasın.....
    Ben ne kastettiğinize göre değil ne yazdığınıza göre yorum yapıyorum......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok açık konuştuğumu düşünüyorum.Eğer onlardan kabiliyetliyseniz ve daha çok bilginiz varsa gösterin maharetinizi sizde yazar olun.Eğer daha iyisini yapamıyorsanız Şimdilik En İyisi Bu...............
    daha iyi bi işim var...dünyanın her yerinde geçerli bi mesleğim var.....az önce ismini zikrettiğim kişilerin hiç bi meslek ve özellikleri olmadığı için o yola girmişler...benim ona ihtiyacım yokki......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazdıklarınızı okumakdan ben yoruldum siz yorulmadınız mı yazmakdan?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşın biri ittifaktan bahsetmiş....benim kimseyle ittifaka ihtiyacım yok...tüm fenerliler gelsin...sabaha kadar cevap verebilirim hepsine.....ayrıca hakan gül'ün beni gazeteci olarak görmek konusundaki büyük iştahınıda tebrik ve takdir ediyorum....onun için biz takılırız ağa...sen keyfine bak....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha iyi bi işim var...dünyanın her yerinde geçerli bi mesleğim var.....az önce ismini zikrettiğim kişilerin hiç bi meslek ve özellikleri olmadığı için o yola girmişler...benim ona ihtiyacım yokki......
    Onlar zaten meslek hayatını tamamlamış kişiler.Örneğin: Selçuk Yula Fenerbahçe'nin değerli bir futbolcusu olarak emekli olmuştur.Bu yaştan sonra mesleği olamaz çünkü emekli.Fakat çalıştığı dönem içerisinde futbolculuk dünyanın en geçerli mesleklerinden biridir.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Medenice tartışmak ve sonunda doğruları bulmak kadar güzel birşey yok

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri