ziya şengül,selçuk yula,gürcan bilgiç.....hangisi gazetecilik vasfına sahip yada gazetecilik backgroundları nedir????bildikleri en iyi şey aziz başkanı yağlamak.....hepsininde koltuğu sağlam.....onlara gazeteci diyebiliyosanız sizin sorununuzdur....
Çok açık konuştuğumu düşünüyorum.Eğer onlardan kabiliyetliyseniz ve daha çok bilginiz varsa gösterin maharetinizi sizde yazar olun.Eğer daha iyisini yapamıyorsanız Şimdilik En İyisi Bu...............
Yazdıklarınızı okumakdan ben yoruldum siz yorulmadınız mı yazmakdan?![]()
arkadaşın biri ittifaktan bahsetmiş....benim kimseyle ittifaka ihtiyacım yok...tüm fenerliler gelsin...sabaha kadar cevap verebilirim hepsine.....ayrıca hakan gül'ün beni gazeteci olarak görmek konusundaki büyük iştahınıda tebrik ve takdir ediyorum....onun için biz takılırız ağa...sen keyfine bak....
Onlar zaten meslek hayatını tamamlamış kişiler.Örneğin: Selçuk Yula Fenerbahçe'nin değerli bir futbolcusu olarak emekli olmuştur.Bu yaştan sonra mesleği olamaz çünkü emekli.Fakat çalıştığı dönem içerisinde futbolculuk dünyanın en geçerli mesleklerinden biridir.......
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri