REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Fenerbahçe'nin Farkı..!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Fenerbahçe'nin Farkı..!

İSTER beğen, ister beğenme... İster kız, ister kızma... Spor yazarı Murat Öktem’in 12. Adam’da yazdığı gibi; ‘Türkiye’de artık 4 büyükler yok. Bir büyük, iki yarım, bir çeyrek var.’

Kanal 24’te Bülent Tulun da benzer şeyler söyledi. Ama Öktem’in ifadesi, ironik bir lezzet taşıyor.

Bu ikilinin söylediği gibi, F.Bahçe gerçekten arayı feci şekilde açmaya başladı. Herkes kabul ediyor... G.Saray’ın UEFA Kupası sahibi olması dahi farkı kapatmaya yetmiyor. Bu büyük başarının ardından gelen ağır çöküş dönemi; kupayı teselli olmaktan çıkaracak noktaya bile getirdi.

Sarı-lacivertli kulüp; bırakın Roberto Carlos’un transferini, 100. yıl kutlama şenlikleri görkemiyle de gücünü gösterdi. Tüm rakipleri üstünde, ağır bir psikolojik travma etkisi bırakmaya başladı.

Beşiktaş bu eziklikten kurtulmak için, Real Madrid’den adam koparmaya çalışıyor. G.Saray’ın ise kıpırdayacak hali yok.

8 yıldır aktif olarak takım çalıştırmayan ve Marbella adasında emeklilik günlerini geçiren 74 yaşındaki Kalli’den medet umuyor.

Yaşlı olması önemli değil, ucuz olması önemli. Çünkü yapabileceği başka bir şey yok. Kelepir takılması zorunlu!

Aziz Yıldırım’ın bir faydası da, Türk basınına oldu.

Medya kaç zamandır ‘Yalan haber’ iddialarıyla suçlanıyordu. Roberto Carlos doğrudan kendisi açıkladı. Bu transfer işi, 2 yıl öncesine dayanıyor. Ama o dönem Real Madrid’le sözleşmesi olduğu ve kulüp de kendisini bırakmadığı için, transfer gerçekleşmemişti. Carlos o dönemde verdiği sözü, Milan’ın teklifini geri çevirme pahasına tuttu. Büyük bir dürüstlük ve özveri gösterdi.

Bu gelişmeler; her iki tarafın tüm gizleme çabalarına rağmen, daha o dönemde medyada geniş şekilde yeraldı. Ama Yıldırım dahil, tüm yönetim yalanlamıştı. Demek ki basın, doğru yazmış.

F.Bahçe bu süper transferiyle, medyayı da aklamış oldu.

Ali Sami ALKIŞ / Star Gazetesi Spor Yazarı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede oyle fenerbahce arayı feci şekilde actı her alanda actı bencede artık tek büyük ve digerleri var bunu sadece sportif alanda degil herangi bir tartışma oldugunda digerlerinin biranda rekabeti unutum birleşerek fenerbahcenin karşısına dikilme ihtiyacında da görebiliriz yani bjk yada gs tek başında fenerle diyologa girmiyor beraber giriyorlar yada yanlarına trabzonuda alma ihtiyacı duyuyorlar buda fenerbahcenin dev bir güc oldugunu gösteriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bencede oyle fenerbahce arayı feci şekilde actı her alanda actı bencede artık tek büyük ve digerleri var bunu sadece sportif alanda degil herangi bir tartışma oldugunda digerlerinin biranda rekabeti unutum birleşerek fenerbahcenin karşısına dikilme ihtiyacında da görebiliriz yani bjk yada gs tek başında fenerle diyologa girmiyor beraber giriyorlar yada yanlarına trabzonuda alma ihtiyacı duyuyorlar buda fenerbahcenin dev bir güc oldugunu gösteriyor
    yok birader öyle bişey....istiyosan tek başıma her fenerliye cevap verebilirim...kimseyle ittifaka ihtiyacım yok...hatta diğer karakartal kardeşlerimle bile....buyurun varsa söyleyeceğiniz dinleyeyim....cevabınıda vereyim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herşey iyi güzelde arkadaşlar şu medyada lafına en son itibar edilecek adam şu ali sami alkış denen medya mikseri,boş beleş yazılar yazan adamdır...bari onun yazısını sırf feneri övmüş diye buraya taşımayın....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herşey iyi güzelde arkadaşlar şu medyada lafına en son itibar edilecek adam şu ali sami alkış denen medya mikseri,boş beleş yazılar yazan adamdır...bari onun yazısını sırf feneri övmüş diye buraya taşımayın....
    Size göre öyle olabilir.Benimde sevmediğim spor yazarları olabiliyor. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Size göre öyle olabilir.Benimde sevmediğim spor yazarları olabiliyor. :45:
    sırf bana göre değil...bu spekülatif bi durum,dolayısıyla bunu geçtim.....ancak sadece övgüyle bahsedilen bi yazıyı o zat-ı muhterem yazmışsa vardır altında bi bit yeniği.......o adam medyanın bugünkü kanserleşmiş halinin ilk tohumlarını atan adamdır...dolayısıyla sadece tavsiye niteliğinde söylüyorum:CİDDİYE ALMAYA BİLE DEĞMEZ.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sırf bana göre değil...bu spekülatif bi durum,dolayısıyla bunu geçtim.....ancak sadece övgüyle bahsedilen bi yazıyı o zat-ı muhterem yazmışsa vardır altında bi bit yeniği.......o adam medyanın bugünkü kanserleşmiş halinin ilk tohumlarını atan adamdır...dolayısıyla sadece tavsiye niteliğinde söylüyorum:CİDDİYE ALMAYA BİLE DEĞMEZ.......
    Ön yargılardan vazgeçin ve yazıyı tarafsız olarak okuyun.Yazılanlardan çoğunun doğru olduğunu göreceksiniz.Hepsi demiyorum çünkü size göre hepsi doğru olmayabilir..
    Eğer yinede doğruluğuna kanaat getirmiyorsanız siz bilirsiniz.Yazı doğruluğuna inananlar için burada kalacak.Ben inanıyorum

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fb nasıl arayı açtı? kaç tane avrupa kupası getırdi ülkeye? transfer yapmakla bu işler olmuyor..türkiye şampıyonluğuda artık çok onemlı değil..ben anlamadım nasıl tek büyük olmuş..komedı bunlar ya...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fb nasıl arayı açtı? kaç tane avrupa kupası getırdi ülkeye? transfer yapmakla bu işler olmuyor..türkiye şampıyonluğuda artık çok onemlı değil..ben anlamadım nasıl tek büyük olmuş..komedı bunlar ya...
    yaw bırak arkadaş...ali sami'nin yazısının ciddiye alınacak tARafı yok...geçiniz.....

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri