REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
46 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Fenerbahçe'nin Farkı..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fb nasıl arayı açtı? kaç tane avrupa kupası getırdi ülkeye? transfer yapmakla bu işler olmuyor..türkiye şampıyonluğuda artık çok onemlı değil..ben anlamadım nasıl tek büyük olmuş..komedı bunlar ya...
    Arayı açmasından kasıt şu anda tesisleşmede Türkiye'nin en önde giden kulübü olması ve artık hedefinin Türkiye şampiyonluğu değil Avrupa kupaları olmasıdır.Fenerbahçe yaptığı transferler doğrultusunda artık Avrupa'ya hazırlanıyor.Diğer kulüpler kombine satamazken Fenerbahçe'nin kombineleri çıktığı gibi bitiyor.Diğer kulüpler transferi bile dar bir bütçeyle yaparken Fenerbahçe sadece şampiyonluk kutlamasına bile 7 milyon Euro ayırarak dev bir organizasyona imza atıyor.Ayrıca Milan'ın R. Carlos'un peşinden koşarken Fenerbahçe araya giriyor ve Carlos'un transferini bitiriyor.
    Bunlarda gösteriyor ki Fenerbahçe artık Avrupa Kupaları için oynayacak :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türkiye'deki şampiyonluk ne kazandırıyor? büyük olmak zengin olmak taraftarı çok olmak çok güzel ama hangi takım bu sorumluğuğu avrupaya taşıyabiliryor? Her sene şampiyon olan şampiyonlar ligi kupasını alıyor olmadı uefa tek yapabildikleri kendilerini kandırmak çünkü taraftarlar bu sözlere doydu zaten..yeri geliyor 4 büyüklerden birisi bir futbolcu alıyor,bu yabancıya verilen para ile bizim ligimizden komple takım bile alabilirsiniz...Eee sonra havaya bak *** takım *** takıma fark attı zaten atmazsa yuh olsun sanki şartlar eşit gibi birde çıkıp öğünürler

Ben galatasaraylıyım ama fanatik türden değil sadece iyi bir izleyici olduğumu düşünüyorum yazdıklarım 4 büyük içinde geçerli FB için değil sadece

Bu milleti avrupada aslanlar gibi tanıtıp marşımızı çaldıramadıktan sonra isterlerse 100 puanla ligi şampiyon bitirsinler bence değeri sıfır.

Süperlig şampiyonluğu ne zaman amaç olmaktan çıkıp araç olursa o zaman bir şeyler olur

Kolay gelsin...
    meselemiz f.bahçe değilki ağa....ali sami'nin yazısını cidiye almaya değmez diyorum ben....bazılarıda ciddiye alıyomuş.....kendileri bilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bencede oyle fenerbahce arayı feci şekilde actı her alanda actı bencede artık tek büyük ve digerleri var bunu sadece sportif alanda degil herangi bir tartışma oldugunda digerlerinin biranda rekabeti unutum birleşerek fenerbahcenin karşısına dikilme ihtiyacında da görebiliriz yani bjk yada gs tek başında fenerle diyologa girmiyor beraber giriyorlar yada yanlarına trabzonuda alma ihtiyacı duyuyorlar buda fenerbahcenin dev bir güc oldugunu gösteriyor
    yok birader öyle bişey....istiyosan tek başıma her fenerliye cevap verebilirim...kimseyle ittifaka ihtiyacım yok...hatta diğer karakartal kardeşlerimle bile....buyurun varsa söyleyeceğiniz dinleyeyim....cevabınıda vereyim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    meselemiz f.bahçe değilki ağa....ali sami'nin yazısını cidiye almaya değmez diyorum ben....bazılarıda ciddiye alıyomuş.....kendileri bilir
    Siz ciddiye almıyorsanız konuda daha fazla durmanıza gerek yok ciddiye aldığınız konulara yorum yapın.Her konuyu ciddiye almak zorunda değilsiniz ama her konuya yalan damgasıda vuramazsınız................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Siz ciddiye almıyorsanız konuda daha fazla durmanıza gerek yok ciddiye aldığınız konulara yorum yapın.Her konuyu ciddiye almak zorunda değilsiniz ama her konuya yalan damgasıda vuramazsınız................
    ali sami hakkında hala aynı düşünüyorum......son paragrafını iyi okursanız adfamın ne peşinde olduğu iyi anlaşılır...sırf sizin başkanı yağlıyo diye hoşunuza gittiyse sizin bileceğiniz iş.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende meseleyi FB için değil 4 büyükler için yazdımisteyen istediğini yazsın kalem onlarda
    Fenerbahçe'nin Farkı..!
    veya *** farkı sonuç ney peki kocaman 0 başkanlarda konuşuyor söylüyorlar bana hikaye anlatmasınlar diye yazdım ben kendi adıma ne bu yazılanları ciddiye alırım ne sunulan vaadleri taki birisi avrupada yapılması gereken şeyi yaparsa o zaman bu takım büyük der alkışlarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ali sami hakkında hala aynı düşünüyorum......son paragrafını iyi okursanız adfamın ne peşinde olduğu iyi anlaşılır...sırf sizin başkanı yağlıyo diye hoşunuza gittiyse sizin bileceğiniz iş.....
    Ali sami hakkındaki düşüncenizi sormadım ama madem onu beğenmiyorsunuz ondan daha iyi olsaydınız şu anda Star gazetesinde siz yazardınız.Ben bütün yazarlara saygılıyımdır ve eğer yazar oldularsa bu konu hakkında bilgileri vardır.Burdan boş boş atıp tutmakla olmuyor bu işler.Bizim başkanı yağlıyo olabilir hoşunuzada gitmemiş olabilir sizi tutan yok..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende meseleyi FB için değil 4 büyükler için yazdımisteyen istediğini yazsın kalem onlarda veya *** farkı sonuç ney peki kocaman 0 başkanlarda konuşuyor söylüyorlar bana hikaye anlatmasınlar diye yazdım ben kendi adıma ne bu yazılanları ciddiye alırım ne sunulan vaadleri taki birisi avrupada yapılması gereken şeyi yaparsa o zaman bu takım büyük der alkışlarım
    aynen öyle ağa....aynı fikirdeyim....bırakalım ali sami istediğini yağlasın....onlarda ali sami'nin lafıyla kendilerini bu dünyanın hakimi sansınlar.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen öyle ağa....aynı fikirdeyim....bırakalım ali sami istediğini yağlasın....onlarda ali sami'nin lafıyla kendilerini bu dünyanın hakimi sansınlar.....
    Ben orada dünyanın hakimi diye bişey göremedim sadece Türkiye'den bahsediyor.Okuduğunuzu anlamaya çalışın............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ali sami hakkındaki düşüncenizi sormadım ama madem onu beğenmiyorsunuz ondan daha iyi olsaydınız şu anda Star gazetesinde siz yazardınız.Ben bütün yazarlara saygılıyımdır ve eğer yazar oldularsa bu konu hakkında bilgileri vardır.Burdan boş boş atıp tutmakla olmuyor bu işler.Bizim başkanı yağlıyo olabilir hoşunuzada gitmemiş olabilir sizi tutan yok..........
    zaten yağladığı için o gazetede yazabiliyo....bilgi ve becerisi olduğu için değil.....

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri