REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
46 sonuçtan 41 ile 46 arası

Konu: Fenerbahçe'nin Farkı..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hıncal uluç yalakalık yaparak birşeyler elde etmiyorsa tam tersine olmadık yerden birşeyler bularak ve Aziz Yıldırım'a saldırarak rant sağlıyor.Ama bir şekilde rant sağlıyor ve bunuda yapmak zorunda.Bunu yapmadığınız sürece gazetecilik camiasında barınamazsınız.Önemli olan gerektiği yerde herkese hakkını vermek.Bu günlerde herkes aynı konu üzerinde.Fenerbahçe'nin attığı büyük adımlar.Bunu Ali Sami Alkış'ta yazsa aynı Hıncal Uluç'ta yazsa aynı.Nedense Fenerbahçe'liler yazınca yalakalık oluyor ama Galatasaray'lılar yazınca es geçiliyor.....
    valla fikrine değer verdiğim 2 g.saraylı yazardan biri uluç'tur,diğeride turgay şerendir..mesela turgay şeren'de eski futbolcudur....mektepli gazeteci değildir...eğitim almışmıdır ayrıyetten bilmiyorum....şeren hala yazıyomu onuda bilmiyorum ama bugüne kadar kimseye yalakalık yaptıklarına şahit olmadım...hatta turgay şeren ,hilmi ok'un mhk başkanı olduğu dönemde -ki hilmi ok'ta koyu g.saraylıdır- yaptığı ilkesiz bir davranıştan dolayı 40 senelik arkadaşına 'UTANMIYORMUSUN HİLMİ' diye bi yazı döşenmişti....demekki olaylara objektif bakmak başak yalaka olmak başka.....özellikle o 4 tane fenerli yazar bunu beceremiyorlarsa demekki objektiflik yolunu seçmeyi becerememişler......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla fikrine değer verdiğim 2 g.saraylı yazardan biri uluç'tur,diğeride turgay şerendir..mesela turgay şeren'de eski futbolcudur....mektepli gazeteci değildir...eğitim almışmıdır ayrıyetten bilmiyorum....şeren hala yazıyomu onuda bilmiyorum ama bugüne kadar kimseye yalakalık yaptıklarına şahit olmadım...hatta turgay şeren ,hilmi ok'un mhk başkanı olduğu dönemde -ki hilmi ok'ta koyu g.saraylıdır- yaptığı ilkesiz bir davranıştan dolayı 40 senelik arkadaşına 'UTANMIYORMUSUN HİLMİ' diye bi yazı döşenmişti....demekki olaylara objektif bakmak başak yalaka olmak başka.....özellikle o 4 tane fenerli yazar bunu beceremiyorlarsa demekki objektiflik yolunu seçmeyi becerememişler......
    Turgay Şeren'ide çok iyi tanıyoruz.Youtube'a Turgay Şeren yazın ve sonuçları görün Ayrıca bu akşamlık benden bu kadar yarın devam ederiz iyi geceler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ali sami alkış'a sağlam laf söyledi....helal olsun turgay şeren'e....hatta başka bişeyide haketmişti o yalaka ama tv'de olduğu için o kadarı ağzından kaçtı.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ali sami alkış'a sağlam laf söyledi....helal olsun turgay şeren'e....hatta başka bişeyide haketmişti o yalaka ama tv'de olduğu için o kadarı ağzından kaçtı.....
    Bu akşamlık bu kadar dedim yine dayanadım Bahsettiğiniz yalaka çeşitli kurumlarca tam 28 ödüle layık görülmüş.Demek ki bu adam spor camiasında seviliyor.Ayrıca Turgay Şeren'e gelince küfür etmekle gazetecilik olmaz.Orada sağlam laf söyledi dediğiniz küfür.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu akşamlık bu kadar dedim yine dayanadım Bahsettiğiniz yalaka çeşitli kurumlarca tam 28 ödüle layık görülmüş.Demek ki bu adam spor camiasında seviliyor.Ayrıca Turgay Şeren'e gelince küfür etmekle gazetecilik olmaz.Orada sağlam laf söyledi dediğiniz küfür.
    haketti ama....daha sağlamınıda hak ediyodu o herif.....28 değil 288 ödül alsa ne yazar....ödül verenleri incelemek lazım.....vardır bi çıkar ilişkileri.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bencede oyle fenerbahce arayı feci şekilde actı her alanda actı bencede artık tek büyük ve digerleri var bunu sadece sportif alanda degil herangi bir tartışma oldugunda digerlerinin biranda rekabeti unutum birleşerek fenerbahcenin karşısına dikilme ihtiyacında da görebiliriz yani bjk yada gs tek başında fenerle diyologa girmiyor beraber giriyorlar yada yanlarına trabzonuda alma ihtiyacı duyuyorlar buda fenerbahcenin dev bir güc oldugunu gösteriyor
    :45: :45:

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri