Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arasý

Konu: Avea'dan Ücretsiz 100 Heryöne Sms Kazanýn 1 Temmuz SON GÜN

Kullanýcý Bilgi Menüsü

patbilgi diye telefona hergün mesaj geliyor,bu ücretli olmasın.patlican üyeliğini iptal ettirdim,bunun sonucunda patbilgi paketi ücretlendirilecek diye mesaj geldi,dikkatli olmak lazım....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mugumrah Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    patbilgi diye telefona hergün mesaj geliyor,bu ücretli olmasýn.patlican üyeliðini iptal ettirdim,bunun sonucunda patbilgi paketi ücretlendirilecek diye mesaj geldi,dikkatli olmak lazým....
    Bilgi almaya devam ederseniz ücretlenir.Siteye diger oparatorlerdende katýlým oluyor ama 100 sms verilmiyor.Benimde avea var kontor düþümü yaþamýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bilgi almaya devam ederseniz ücretlenir.Siteye diger oparatorlerdende katýlým oluyor ama 100 sms verilmiyor.Benimde avea var kontor düþümü yaþamýyorum
    patlican üyeliðini iptal ettirmekle , patbilgi üyeliði de iptal olmuyor mu,ayrýca iptal ettirmeye gerek var mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mugumrah Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    patlican üyeliðini iptal ettirmekle , patbilgi üyeliði de iptal olmuyor mu,ayrýca iptal ettirmeye gerek var mý?
    Gerek yok bence zaten fazla mesaj yollamýyorlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Gerek yok bence zaten fazla mesaj yollamýyorlar
    bilgi için teþekkürler Kosovalý....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tesekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Eski konularý canlanbdýrmayalým Konu kapanmýþtýr

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri