REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Ekranda'ki Takılmalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ekranda'ki Takılmalar

Arkadaşlar ben iki adet kaon kullanıyorum.Bir tanesi 12 01 A5 ve 16 00 A1 her ikisindende çok memnunum.Fakat son iki gündür bir problem çıktı.Hani Gold master'larde D smart paketinde meydana gelen takılmalar vardıya aynısı şimdi benim cihazlarda'da olmaya başladı.Hem'de her kanalda.Bu durumu çözmek için yeniden kurukafa attım yeniden yazılım attım takılan frekansları yeniden tarattım en sonunda cihazları resetleyip yeniden kurdum pek fazla bir şey değişmedi.Tahminim bu D Smartçılar cihazları etkiliyen sinyal gönderiyor zannediyorum.Acaba başka Kaon kullananlarda'da bu problem varmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet dsmartcılar oynuyor olabilir konu burada var Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tahmin etmiştim.Adamlar bela oldu başımıza.Çekip gitseler başka uyduya'da kurtulsak.Bence bile bile yapıyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tahmin etmiştim.Adamlar bela oldu başımıza.Çekip gitseler başka uyduya'da kurtulsak.Bence bile bile yapıyorlar.
    Evet gecen benim cihazıda kitlediler kanal listem sıfırlanmıştı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lanet olsun şu D Smart'a hala düzelmedi şu takılmalar.Bilerek inadına yapıyorlar.Ama ne yaparlarsa yapsınlar kimseyi kandıramıyacaklar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dvb standartları dışına çıkıyorlar ve bu durum çok cihazda sıkıntı yaratıyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adam fibi bir cihaz yapamadılar zoraki adlarından bahsettirmek istiyorlar ilkel D no Smart

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri