REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ve Lincoln G.Saray'da!..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon14 Ve Lincoln G.Saray'da!..

FLAŞ! Galatasaray muradına erdi. Uzun süren pazarlıklar sonucu Brezilyalı futbolcu Lincoln'un Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'den transferi tamamlandı.

İsveçli Tobias Linderoth'u kadrosuna katarak ilk yabancı transferini yapan Galatasaray transferdeki ikinci bombasını Schalke 04'den Lincoln'u transfer ederek gerçekleştirdi. CNN Türk ekranlarında 'son dakika' gelişmesi olarak verilen haberde Schalke 04 ile pazarlıkların sonuçlandığını ve G.Saray'ın Alman ekibiyle Brezilyalı futbolcunun bonservisi için anlaştığı belirtildi. Lincoln daha önce G.Saraylı yöneticiler ile görüşmüş ve G.Saray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın Lincoln ile kesin anlaşmaya vardıklarını açıklamıştı.

Kaynak: CNN TURK
    Konu eraybal tarafından (16-06-2007 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel haber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tum cimbomlulara hayırlı olsun alın size yeni hagi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet gerçketen yıllar sonra bir oyun kurucu alabildik.canaydın naptı anlamadım başına bişey mi düştü helal olsun. hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende iki gündür bu haberle ilgili her yeri kurcalıyordum sonuç noldu diye olumlu sonuçlanmasına çok ama çok sevindim hagiden sonra güzel ve teknik bir futbolcu izliycez nihayet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah hayırlı etsin...hakkaten çok sağlam adam transfer etiler...7.5 milyon EURO ödemişler galiba bonservisi için....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten hagi-tugay-ve emrebelezoğlu takımdan gittikten sonra ön libero ve orta saha namına gs adam aklılı bir futbolcu yoktu,yerleri doldurulamadı, lindetroth (ön libero-ora saha) ve lincoln (oyun kurucu ve forvetin arkasında) GS de iş yapar bir tek eksik kaldı oda sol kanat o bölgeyede transfer yapılırsa cim bom eski günlerine kavuşur
    saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zaten hagi-tugay-ve emrebelezoğlu takımdan gittikten sonra ön libero ve orta saha namına gs adam aklılı bir futbolcu yoktu,yerleri doldurulamadı, lindetroth (ön libero-ora saha) ve lincoln (oyun kurucu ve forvetin arkasında) GS de iş yapar bir tek eksik kaldı oda sol kanat o bölgeyede transfer yapılırsa cim bom eski günlerine kavuşur
    saygılarımla
    birinci konuda sonuna kadar haklisin. tabi hagi ve emre icin özellikle.

ama ikinci konuda sana katilmiyorum. arda kalirsa solda cok iyi dewam edebilir... sag olsa da solda da son derece harika---

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bonservisi zaten 6 ay sonra boşa çıkıyordu bu yüzden bu transfermeselesi uzun sürdü galatasaray diğer kek kulupler gibi adamların istediği parayı hemen vermez kastırırda kastırır bu adamın bonservisinede 4.5 milyon euro vermişler oda çok sıkıştıkları için helal olsun diyorum onlara uzun zaman sonra

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri