Beþiktaþ'a uçtu
Siyah beyazlýlar, Ertuðrul Saðlam’ýn istediði yýldýz futbolcuyu 2 yýllýðýna renklerine baðladý. Mehmet, "Kartal’a geldiðim için çok mutluyum" dedi.
DIÞ transferde bugüne dek Sporting Lizbon’dan Þilili sol kanat oyuncusu Rodrigo Tello ve Ankaraspor’dan kaleci Hakan Arýkan’ý renklerine baðlayan Beþiktaþ, Fenerbahçe’nin sað kanat oyuncusu Mehmet Yozgatlý’yý da 2 yýllýðýna kadrosuna kattý... Teknik direktör Ertuðrul Saðlam’ýn, "Ýyi bir sað kanat oyuncusuna ihtiyacýmýz var. Mehmet Yozgatlý bu mevkii için ideal isim. Eðer alabilirsek bize çok faydalý olur" þeklindeki sözleri üzerine harekete geçen Beþiktaþ yöneticileri Celal Kolot ve Mario Berk, sarý lacivertli futbolcuyla görüþüp, transfer teklifinde bulundular.
Menajeriyle de görüþüldü
Fenerbahçe ile sözleþmesi sona eren Mehmet Yozgatlý, "Þartlarda anlaþýrsak gelirim. Menajerimle görüþün" cevabýný verince, Kolot ve Berk dün öðleden sonra menajer Haluk Canatar ile bir araya geldi. Yaklaþýk 3 saat süren görüþme sonucunda taraflar anlaþmaya varýrken, son söz için iþ futbolcuya kaldý. Deneyimli oyuncuyla da yapýlan görüþmelerden istediði yanýtý alan siyah beyazlýlar, son yýllarda ezeli rakibinden kopardýðý 6. oyuncuyu da bünyesine katmýþ oldu.
Sýkýntý çekmem
Schalke 04’ün de peþinde koþtuðu Mehmet Yozgatlý’nýn konuyla ilgili olarak yakýnlarýna, "Hiçkimse alýþtýðý düzeni bozmak istemez. Ancak, Fenerbahçe yönetimi bugüne dek sözleþmemi yenilemeyince ben de diðer kulüplerden gelen teklifleri deðerlendirmeye aldým. Beþiktaþ, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri. Bana son derece güzel bir teklifle geldiler. Yapýlan görüþmelerde anlaþmaya vardýk. Kartal’a geldiðim için çok mutluyum.
Beþiktaþ’ta herhangi bir sorun yaþayacaðýmý sanmýyorum, çünkü orada çok sayýda arkadaþým var. Mustafa Doðan, Ýbrahim Üzülmez, Ýbrahim Toraman, Ali Güneþ ve Murat Þahin’le sürekli görüþüyorum. Yöneticileri de beni çok iyi karþýladý" dediði belirtildi.
Büyüklerin gözdesi
1979 yýlýnda Almanya’da doðan Mehmet Yozgatlý, daha önce Ýstanbulspor, Galatasaray ve Adanaspor’da forma giydi. Beþiktaþ’a transfer olan Yozgatlý, 3 büyük kulüpte forma giyen yedinci Türk futbolcu oldu. Daha önce de Refik Osman Top, Ali Soydan, Saffet Sancaklý, Ahmet Yýldýrým, Emre Aþýk, Sergen Yalçýn, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beþiktaþ takýmlarýnda oynamýþtý. 3 defa B, 6 defa Ümit, 1 defa da A Genç Milli Takým’da oynayan 1.81 metre boyundaki Mehmet Yozgatlý, bu sezon Fenerbahçe’de 17 lig maçýnda görev aldý, 2 gol attý.
Kartal’daki 6’NCI Fenerbahçeli
SON yýllarda Fenerbahçe ile baðlarýný koparan futbolcularýn ikinci duraðý genelde Beþiktaþ oluyor. Siyah beyazlýlarýn anlaþmaya vardýðý Mehmet Yozgatlý, önümüzdeki sezon Beþiktaþ’ýn kadrosunda yer alan 6’ncý Fenerbahçeli futbolcu olacak. Murat Þahin, Fahri Tatan, Mert Nobre, Ali Güneþ ve Mustafa Doðan daha önce sarý lacivertli takýmda görev yapan isimler. Beþiktaþ, son 3-4 yýl içerisinde daha önce sarý lacivertli takýmda forma giyen Tayfur Havutçu, Tayfun Korkut, Ahmet Yýldýrým ve Emre Aþýk’a da kapýlarýný açmýþtý.
alýntýdýr

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri