arkadaþlar o bu þu para etmez tümeri nasýl aldýysanýz ölede neçe yozgatlýlarda kaybedeceksiniz hele hele öle bir futbolcuya tecrübesiz demek ayýp birþey yani onlar birer professyenel futbolcu isteyen istediði takýma giderde oynarda
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkadaþlar o bu þu para etmez tümeri nasýl aldýysanýz ölede neçe yozgatlýlarda kaybedeceksiniz hele hele öle bir futbolcuya tecrübesiz demek ayýp birþey yani onlar birer professyenel futbolcu isteyen istediði takýma giderde oynarda
vay vay vay.profesyonel bir futbolcunun transferi nekadarda büyütülüyooo...isteyen istediði takýma gider,neden biribirinize takýlýyorsunuz...sanal alemde bile bu kadar fanatiklik...![]()
![]()
![]()
arkadaþlar herkes para için çalýþýyo,yalan yanlýþ biþi yokki ortada...
biz hala bu transferlere alýþamadýk...
þu yöneticiler aklý baþýnda iþler yapsada avrupada baþarýlý olsak ama nerdeeee...
bakýyorum da tüm beþiktaþlýlar biranda bülbül oldu sesleri cýkýyor sizler degilmiydiniz tümer fenerbahceye geldigi zaman kýyametti koparan sizin baþkanýnýz degilmi tümer hayatýnýn yanlýþýný yaptý acýklmasýný yapan iþinize gelince profesyonel isinize gelmeyince vatan hayini demi arkadaþlar yorumlarýnýzda yada acýklamalarýnýzda tutarlý olun sizden olunca oyle bizden olunca böyle degil kim nereye gidiyorsa gitsin fenerbahce dimdik ayakta ozelikle bjk li arkadaþlara söylüyorum bunu saygýlar
Konu salim d tarafýndan (18-06-2007 Saat 20:51 ) deðiþtirilmiþtir.
yorum yapýyosanýz öncelikle genelleme yapmayýn....bulletfromhell olarak tutasrsýzlýkla uzaktan yakýndan alakam olmaz...üstüne üstlükte beþiktaþlýyým....tüm beþiktaþlýlar bülbül kesildi gibi son derece yakýþýksýz bir ifade kullanmýþsýnýz ayný zamanda....dün söyledim,yine söylüyorum...ben rüþtü'ye futbol tekniði açýsýndan karþýyým...bence üst düzey bir kaleci deðil....ancak yaptýðý tercih profesyonelce bir tercihtir....beþiktaþ formasý giydiði andan itibaren bana göre f.baHçeli kardeþlerimizin menfi yorumlar yapmasý laf-ý güzaftan ibarettir...dolayýsýylada býrakýnýz artýk rüþtü'yü bizler konuþalým milli maçlara kadar...milli maçlarda hem beþiktaþlýlar hem siz deðerli f.bahçeli kardeþlerimiz ve diðer tüm futbolseverler rüþtüyü performansýna göre deðerlendirelim...ancak ligdeki performansý iyi verya kötü olursada býrakýn rüþtüyü yermekte övmekte bizim vazifemiz olsun....selametle
Rüþtü'nün takýmdan ayrýlmasýna yanmýyorumda konuþacak lafý olmayanlar þimdi herþeyde Rüþtü'yü koz olarak kullanacak..Koskocaman 13 yýlýn ardýndan böylemi yapacaktýn Rüþtü..
Ama þunu bil artýk arkanda Fenerbahçe yok..
Pendikspor malubiyetinin mimarý olan Rüþtü artýk Beþiktaþlý..Hayýrlý olsun tepe tepe kullanýn..
Rüþtü FB de oynuyor muydu ki BJK aldý. Demek paralarý çokmuþ.Hiç sanmýyorum yararlý olacaðýný.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri