Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: fenerbahcenin yedekleri ve gozden cikardiklari

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart fenerbahcenin yedekleri ve gozden cikardiklari

fenerbahcenin yedeklerini ve gozden cikardiklarini besiktas topluyor bu konuda ne dusunuyorsunuz. Benim dusuncem yonetim gecen sezon yararli olmayan ve yedek olanlari onemsemiyor.cunku deniz barisa imza hemen imza attirildi
    Konu zabataygatör tarafından (17-06-2007 Saat 17:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence sen beşiktaşlıları tahrik etmek için bu konuyu açmışsın.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Parayı veren istediği futbolcuyu alır..Hayrını görsünler ama Türkiye maçında Rüştü gol yediğinde küfredenler şimdi Yıldız Kaleci diye bahsediyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardesim gayet normal..yedek kalmaları da gayet normal..futbol o kadar nankör ki,bu alemin içinde olmaya kolay kolay anlayamaz..transfer olmaları çok normal..çünkü parayı veren futbolcuyu alır.proosyonel futbol bu.. ;) nankörlük açısına gelince arkadaşın biri demiş ki Türkiye maçında gol yedi küfür edenler simdi yıldız kaleci dior.. bundan dolayı yazdım.. ayrı bir örnek ben..5 yıl önce alt yapıyla basladığım dardanelspor macerama dardanel altay maçı ile son buldum.profosyenlliğime 4 ay kalmıştı.sağ kanattan çalımı attıktan sonra dizime yediğm bir tekme sonucu menisküs olustu ve hala çekiyorum.. 1.dereceymiş yırtığı ve çok zorlanıyorum..ayrı bir örnek de bu;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MELİH Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardesim gayet normal..yedek kalmaları da gayet normal..futbol o kadar nankör ki,bu alemin içinde olmaya kolay kolay anlayamaz..transfer olmaları çok normal..çünkü parayı veren futbolcuyu alır.proosyonel futbol bu.. ;) nankörlük açısına gelince arkadaşın biri demiş ki Türkiye maçında gol yedi küfür edenler simdi yıldız kaleci dior.. bundan dolayı yazdım.. ayrı bir örnek ben..5 yıl önce alt yapıyla basladığım dardanelspor macerama dardanel altay maçı ile son buldum.profosyenlliğime 4 ay kalmıştı.sağ kanattan çalımı attıktan sonra dizime yediğm bir tekme sonucu menisküs olustu ve hala çekiyorum.. 1.dereceymiş yırtığı ve çok zorlanıyorum..ayrı bir örnek de bu;)
    çok doğru....adam kendi geleceğini düşünmek zorunda...bi futbolcu 35 yaşına kadar para kazanabiliyor....70 yaşına kadar nasıl idame ettirecek hayatını???üstüne üstlük çok ağır sakatlıklara bağlı olarak nice leri erken yaşta futboldan koptu..mesela Marco Van Basten,mesela Rıdvan Dilmen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca İlhan Mansız ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MELİH Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ayrıca İlhan Mansız ;)
    geç onu yaw....van basten ,rıdvan nere,ilhan mansız nere....gitsin o ninayla birlikte evde oturup örgü örsün,iç çamaşırı dizaynı yapsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardesim World Cup 2002yi kazandıran İlhan MANSIZdır ve geç diyemezsin ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardesim World Cup 2002yi kazandıran İlhan MANSIZdır ve geç diyemezsin ;)
    beşiktaşlıyım ve eski futbolcumuz ilhan mansız için şunu diyorum:GEÇİNİZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende sana gülüyorum o zaman

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri