fenerbahcenin yedeklerini ve gozden cikardiklarini besiktas topluyor bu konuda ne dusunuyorsunuz. Benim dusuncem yonetim gecen sezon yararli olmayan ve yedek olanlari onemsemiyor.cunku deniz barisa imza hemen imza attirildi
fenerbahcenin yedeklerini ve gozden cikardiklarini besiktas topluyor bu konuda ne dusunuyorsunuz. Benim dusuncem yonetim gecen sezon yararli olmayan ve yedek olanlari onemsemiyor.cunku deniz barisa imza hemen imza attirildi
Konu zabataygatör tarafından (17-06-2007 Saat 17:44 ) değiştirilmiştir.
bence sen beşiktaşlıları tahrik etmek için bu konuyu açmışsın.....
Parayı veren istediği futbolcuyu alır..Hayrını görsünler ama Türkiye maçında Rüştü gol yediğinde küfredenler şimdi Yıldız Kaleci diye bahsediyor...
Kardesim gayet normal..yedek kalmaları da gayet normal..futbol o kadar nankör ki,bu alemin içinde olmaya kolay kolay anlayamaz..transfer olmaları çok normal..çünkü parayı veren futbolcuyu alır.proosyonel futbol bu.. ;) nankörlük açısına gelince arkadaşın biri demiş ki Türkiye maçında gol yedi küfür edenler simdi yıldız kaleci dior.. bundan dolayı yazdım.. ayrı bir örnek ben..5 yıl önce alt yapıyla basladığım dardanelspor macerama dardanel altay maçı ile son buldum.profosyenlliğime 4 ay kalmıştı.sağ kanattan çalımı attıktan sonra dizime yediğm bir tekme sonucu menisküs olustu ve hala çekiyorum.. 1.dereceymiş yırtığı ve çok zorlanıyorum..ayrı bir örnek de bu;)
çok doğru....adam kendi geleceğini düşünmek zorunda...bi futbolcu 35 yaşına kadar para kazanabiliyor....70 yaşına kadar nasıl idame ettirecek hayatını???üstüne üstlük çok ağır sakatlıklara bağlı olarak nice leri erken yaşta futboldan koptu..mesela Marco Van Basten,mesela Rıdvan Dilmen
ayrıca İlhan Mansız ;)
kardesim World Cup 2002yi kazandıran İlhan MANSIZdır ve geç diyemezsin ;)
bende sana gülüyorum o zaman![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri