Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Püf noktası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Püf noktası

Mesajımı okuyan sevgili din kardeşlerim bildiğiniz gibi namaz kılarken şeytan vesveseyi biraz fazla verir bunlardan en çoğu esnemektir namaz kılarken esnememenin de püf noktası şudur tam esnerken içinizden şöylediyin mübarek peygamber efendimiz esnemezdi diyin lütfen deneyin bakın esneme kalıyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet namazda çok vesvese geliyor insana acaba yanlış mı okudum acaba şunu şöyle mi yaptım bunu böyle mi yaptım diye sürekli vesvese gelir insana bu da ibadeti zorlaştırır elbette

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CİNO SEYFİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mesajımı okuyan sevgili din kardeşlerim bildiğiniz gibi namaz kılarken şeytan vesveseyi biraz fazla verir bunlardan en çoğu esnemektir namaz kılarken esnememenin de püf noktası şudur tam esnerken içinizden şöylediyin mübarek peygamber efendimiz esnemezdi diyin lütfen deneyin bakın esneme kalıyormu

bilgin için sağol seyfi abi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşımın için teşekkürler seyfi abi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ne yalan söyleyeyim bende o çok olur
    namaz kılarken bazen çok esnerim
    aslında kendi şahsım adıma konuşayım çok şuursuz namaz kılıyoruz basite alıyoruz oysa ciddiyeti tartışılmaz bile
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Namaz'a başlamadan önce bir Ayet-el Kürsi okursanız,huşu içinde bir namaz kılarsınız.
    Bunuda aklınıza bir yere yazmanızı tavsiye ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri