bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ülen en saağlamı yine bizim geleneksel aslan sütü.....gerçi aram yoktur kendileriyle ama..... Benim de ama daha yaşımda küçcük anca 18'den sonra. ama hiç içceğimi sanmıyorum...
MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Benim de ama daha yaşımda küçcük anca 18'den sonra. ama hiç içceğimi sanmıyorum... hişttt ağıza acı biber sürerim içme sakın 18 bile olsan
Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hişttt ağıza acı biber sürerim içme sakın 18 bile olsan
Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hişttt ağıza acı biber sürerim içme sakın 18 bile olsan Bir yudum bile sürmem. Neyden bahsettiğini bile bilmiyorum aslan sütü dediğinden. O ne :49:. Acı biber mi -> tatlı biber olsa olmaz mı
MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bir yudum bile sürmem. Neyden bahsettiğini bile bilmiyorum aslan sütü dediğinden. O ne :49:. Acı biber mi -> tatlı biber olsa olmaz mı bırak şimdi kardeş...gördün tabi karşında admin'i çevir kazı yanmasın oldu dimi????
bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bırak şimdi kardeş...gördün tabi karşında admin'i çevir kazı yanmasın oldu dimi???? Ben ne demek istediğini bile anlamamıştım.. Daha yaşım 14 yauw ne biliim öle aslan sütüdür bilmemnedir. Admin deil Adminiye
MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Ben ne demek istediğini bile anlamamıştım.. Daha yaşım 14 yauw ne biliim öle aslan sütüdür bilmemnedir. Admin deil Adminiye adminiye ha???? süperdsi valla kardeş koptum resmen yaw
bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adminiye ha???? süperdsi valla kardeş koptum resmen yaw Kardeş ADminimiz bayan olduğu için adminiye olmaz mı Müdüre oluyo da adminiye olamıyor mu? admine de olabilir?
MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Ben ne demek istediğini bile anlamamıştım.. Daha yaşım 14 yauw ne biliim öle aslan sütüdür bilmemnedir. Admin deil Adminiye sen anlama zaten aslan sütü dediği inek sütü yokmu onun gibi işte yıllardır forumdayım senden başka ADMİNİYE diyen çıkmamıştı
Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sen anlama zaten aslan sütü dediği inek sütü yokmu onun gibi işte yıllardır forumdayım senden başka ADMİNİYE diyen çıkmamıştı ADminiye deil misin yani
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri