MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kardeş ADminimiz bayan olduğu için adminiye olmaz mı Müdüre oluyo da adminiye olamıyor mu? admine de olabilir? valla biraz daha isim ararsak ikimizde süresiz banı yiyecez biraz sonra.....
bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. valla biraz daha isim ararsak ikimizde süresiz banı yiyecez biraz sonra..... Tamam sus Ağzını hayra yor. Ama bence onunda hoşuna gitti ADMİNİYE
MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ADminiye deil misin yani
MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Tamam sus Ağzını hayra yor. Ama bence onunda hoşuna gitti ADMİNİYE bilemem artık...sormaya senmi cesaret edeceksin yoksa benmi sorayım????
bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bilemem artık...sormaya senmi cesaret edeceksin yoksa benmi sorayım???? bu mesajından bi önceki mesajına bakarsan anlarsın Neyse konuyu kapatalım artık
MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu mesajından bi önceki mesajına bakarsan anlarsın anladım zatende çaktırmıyom...anlamamazlığa geliyom...ben köyden yarın geldim dün gitcem...ben gariban saf bi anadoluı çocuğuyum...anlamam ööle şeylerden ben....
bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. anladım zatende çaktırmıyom...anlamamazlığa geliyom...ben köyden yarın geldim dün gitcem...ben gariban saf bi anadoluı çocuğuyum...anlamam ööle şeylerden ben.... :45::45::45::45:
tam bı bagımlısıyım , annem ne kadar kızsa'da markete gittigimde hep alıyorum
slimshady_45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tam bı bagımlısıyım , annem ne kadar kızsa'da markete gittigimde hep alıyorum Katılıyorum...:45::45:
ben mümkün mertebe içmiyorum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri