REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
53 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Acı hayat bitti yorumlarınızı alalım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nerminin ölmesi iyi olmadı
    aslında enderin ölmesi gerekirdi yada toplu temizlik hepsi ölecekti öyle bitecekti
    ama kim ne derse desin bence bir sene daha devam etmeliydi
    selametle
    Devam etmeliydi..:45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart o neydi yaaa

allahım ya bu kadar acımtrak ve komik bir dizi olamazdı bence bitmesi iyi oldu

mehmetin yaptığı neydi öyle namus belasına nermini affetmiyor ama başka filizi kadını yapıp sonra nermin de nermin diye diğerinin peşine düşüyor (nermin yaralanmamış olsa arayıp soracakta değildi zaten ) birde nerminin ablasına kıl oldum ne o öyle herşeye maynanoz bir tip nerminin başını asıl ablası yaktı herşeyde endere haber verdi paralı adam diye evdekiler izliyor diyezoraki bir seyredişti benimki, seyrederken krizlere giriyordum son bölümler zaten o kadar saçma ve gereksizdiki adeta sündürdüler olayı bitmesine iyi oldu yeni konu bulamamışlardı kısır döngü başa sarıp duruyorlardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GÜzel Bİr Dİzİ İdİ.emeĞİ GeÇen Herkese TeŞekkÜrler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen gel bu zamana kadar izle, son bölümü izleme. yapılacak işmi yaaa..Kaçırdım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten izleyecek kadar vaktim olmuyordu ara sıra haber birşey seyrettirmiyorlardı evde o dizi yüzünden iyiki bitmiş.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer film hiç yayınlanmayacsa türk örf ve adtelrini vurgu yapmak istedilerse eğer okara örf ve adetler farklı olmaz el değen kadını almayız ama herkesin altından geçen kadın hamile kalır onu alırız gibi oldu ayrıca vurgusu.birde zanginlik fakirlik felen gibi kavramlarla madem halkın alt kesiminin biz böyle severiz vurgusu var ise neden genel halıkın istediği gibi bitmedi.o kadar yarımla bittiki dizi bence kurtlar vadisinin gölgesinden kurtulmak istediler.yoksa film izlenmeyecek diye endişe ettiler bitmesi gereken son böyle olmamalıydı hele deli yürekten sonra .böyle bir son .bizim.beklentilerime cevap vermedi benim temennim bu dizi gelecek sezona devem ader ve rüya olur yaşananlar.inş öyle olur yoksda bir daha osman sınavın hiç bir filmini izlememe kararı aldım.dalgamı geçiyorsunuz acı hayatın acıyla bitmesi gerekmiyordu birde kırın zencirleri farklı olsun diye düşündüm ama sağlık olsun .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

begenerek izlediğim tek diziydi bitmesine üzüldüm emegi geçen herkeze onsuz teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bende kacırdım son bolumunu ama guzel dızıydı bu demektırkı pazartesı aksamlarıda tv yok bıze ınternet basındayız artık :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten eski türk filimlerin seneryasondan alıntı yapılarak cekilen bir dizi idi onun icin fazla kaliteli degildi eminim daha güzel diziler cekilir artık türkiyedede orjinal gecmişten alıntı degil yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen gel bu zamana kadar izle, son bölümü izleme. yapılacak işmi yaaa..Kaçırdım
    Haftaya tekrarı yayınlanır merak etme

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri