REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
53 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Acı hayat bitti yorumlarınızı alalım..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Acı hayat bitti yorumlarınızı alalım..

Acı hayat biraz önce Final bölümü ile ekranlara veda etti Final bölümünü nasıl buldunuz yorumlarınızı alalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Finalin mehmetle filizin el ele gidecegini biliyordum filmini seyrettim daha önce nerminin ölmesi iyi olmadı film kötü sonla bittii

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ölmesi kötü oldu birde flimde çekim hatası buldum mezar başında iken yağmur yağıyordu hem güneş hem yağmur bana orası biraz hatalı gibi geldi eski türk sinamalarına benzetmişler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zafer murat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet ölmesi kötü oldu birde flimde çekim hatası buldum mezar başında iken yağmur yağıyordu hem güneş hem yağmur bana orası biraz hatalı gibi geldi eski türk sinamalarına benzetmişler
    Orası tam komedi idi gerek yoktu yagmura su tuttuklRI BARİZ BELLİYDİ. 2 yıl ki acı hayat dizim bitti Ayrıca tam sona ermeden bitti ne bileyim ender fakir olabilirdi vs vs

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aşk acısı çekenler kesinlikle ağlamıştır. benim gözlerimden epey bir yaş aktı...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Orası tam komedi idi gerek yoktu yagmura su tuttuklRI BARİZ BELLİYDİ. 2 yıl ki acı hayat dizim bitti Ayrıca tam sona ermeden bitti ne bileyim ender fakir olabilirdi vs vs
    ender bence ölmeliydi.Tek kurşun ile işi bitirilmeliydi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zafer murat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ender bence ölmeliydi.Tek kurşun ile işi bitirilmeliydi
    Evet ölmeliydi cok beyinsiz adam ya yaktı kızın basını nerminde nermin saki başka kız yok( iyice dizinin etkisinden kaldık herhalde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cumhur31 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aşk acısı çekenler kesinlikle ağlamıştır. benim gözlerimden epey bir yaş aktı...
    Arkadaşımda aglamış .aşk kötü birşey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her şeye rağmen herşeyi bağlayan ,

tüm düğümleri de çözen SON SÖZ.

aşk ile...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi bir final olmadı...Filizle elele bitirilmesi ölen kıza bir vefasızlık oldu gibi...Aslında Ender hepsini vurup sonra kendi kafasına sıksaydı daha dramatik olurdu kanımca...

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri