Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
53 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Acý hayat bitti yorumlarýnýzý alalým..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping Bence Çok GÜzel BÝttÝ

Evet Bence FÝlmÝn Sonu Çok GÜzel BÝttÝ FÝlÝz Le Mehmet BÝrbÝrÝne Daha Çok Yakisiyordu Ne GÜzel BebeklerÝde Olacak Daha Ne. Zaten FÝlmde En Nefret EdÝlen KÝsÝler NermÝn Ve EnderdÝ Ve Sonu ÝyÝ Oldu NermÝn GeberdÝ GÝttÝ Çok Gicikti Zaten NÝsanlisina Ýhanet Eden Bayandan Ne BeklÝyeceksÝn. Patlak Yumurta Alinirmi GerÝ. Ýhanet ÝhanetÝ DoÐurur O YÜzden Ýhanet EdenÝ AffetmÝyeceksÝn Mehmet Affederek BÜyÜk BÝr Hata Yapti Ve DÝzÝnÝnde Tadi KaÇti. Neyse Sonu GÜzel BÝttÝ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence
    1-öyle bir yere mezar için yer vermezler. saçma idi.
    2-yaðmur gereksizdi ve sahte olduðuda aþikardý.
    3-son 10 bölüm çok sýkýcý idi.hele son 4 bölümü nerminin vurulmasý ile geçti.zaman kaybý
    4-Herþeye raðmen Osman sýnav çok güzel bir dizi çekti. En azýndan milletimizin deðerleri ile dalga geçmeyip o deðerlerin kutsiyetine saygýlý olan bir dizi. emeði geçenlerin tamamýný kutlarým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

güzel bir diziydi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne yazýk ki son bölümü seyredemedim. Zaten biraz akýcýlýðýný yitirir gibi olmuþtu. fakat seyrediyorduk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

osman sýnavýn çektiði dizilerin güzel olduðu bi gerçek ama eski türk filmlerine benzemiþ kenan imirzalýoðlu oynamasaydý kesinlikle seyretmezdim kýyaslama yaparsak ayný konu yu içerdiði için ýhlamurlar altýnda bence daha iyiydi (diðerlerinin fikrine saygý duyuyorum) ama kurtlar vadisi nin yeri baþka kavgasý gürültüsü bol ama türkiyemiz üzerinden oynanan oyunlarý açýða çýkardýðý kanaatindeyim bu dizi furyasý bana eski den kemal sunal filmlerini hatýrlatýyor böylelikle insanlarý televizyon baþýna kitleyip dikkatini daðýtarak istediklerini yapýyorlar konuyu daðýttým özür dilerim sizlerle biraz geniþ açýdan paylaþmak istedim saygýlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

son bölüm berbat olmazböyle birþey bu kadar götür son bölümde batýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dizinin son bölümleri sýkýcý ve gerçekçi degildi.güzel bir diziydi.filiz ve mehmet birbirlerine çok yakýþtýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nerminin ölmesi iyi olmadý
    aslýnda enderin ölmesi gerekirdi yada toplu temizlik hepsi ölecekti öyle bitecekti
    ama kim ne derse desin bence bir sene daha devam etmeliydi
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

izledigim iki diziden biriydi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiç izlemedim

Sayfa 2/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri