Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
53 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Acý hayat bitti yorumlarýnýzý alalým..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    nerminin ölmesi iyi olmadý
    aslýnda enderin ölmesi gerekirdi yada toplu temizlik hepsi ölecekti öyle bitecekti
    ama kim ne derse desin bence bir sene daha devam etmeliydi
    selametle
    Devam etmeliydi..:45::45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart o neydi yaaa

allahým ya bu kadar acýmtrak ve komik bir dizi olamazdý bence bitmesi iyi oldu

mehmetin yaptýðý neydi öyle namus belasýna nermini affetmiyor ama baþka filizi kadýný yapýp sonra nermin de nermin diye diðerinin peþine düþüyor (nermin yaralanmamýþ olsa arayýp soracakta deðildi zaten ) birde nerminin ablasýna kýl oldum ne o öyle herþeye maynanoz bir tip nerminin baþýný asýl ablasý yaktý herþeyde endere haber verdi paralý adam diye evdekiler izliyor diyezoraki bir seyrediþti benimki, seyrederken krizlere giriyordum son bölümler zaten o kadar saçma ve gereksizdiki adeta sündürdüler olayý bitmesine iyi oldu yeni konu bulamamýþlardý kýsýr döngü baþa sarýp duruyorlardý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

GÜzel BÝr DÝzÝ ÝdÝ.emeÐÝ GeÇen Herkese TeÞekkÜrler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sen gel bu zamana kadar izle, son bölümü izleme. yapýlacak iþmi yaaa..Kaçýrdým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Zaten izleyecek kadar vaktim olmuyordu ara sýra haber birþey seyrettirmiyorlardý evde o dizi yüzünden iyiki bitmiþ.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eðer film hiç yayýnlanmayacsa türk örf ve adtelrini vurgu yapmak istedilerse eðer okara örf ve adetler farklý olmaz el deðen kadýný almayýz ama herkesin altýndan geçen kadýn hamile kalýr onu alýrýz gibi oldu ayrýca vurgusu.birde zanginlik fakirlik felen gibi kavramlarla madem halkýn alt kesiminin biz böyle severiz vurgusu var ise neden genel halýkýn istediði gibi bitmedi.o kadar yarýmla bittiki dizi bence kurtlar vadisinin gölgesinden kurtulmak istediler.yoksa film izlenmeyecek diye endiþe ettiler bitmesi gereken son böyle olmamalýydý hele deli yürekten sonra .böyle bir son .bizim.beklentilerime cevap vermedi benim temennim bu dizi gelecek sezona devem ader ve rüya olur yaþananlar.inþ öyle olur yoksda bir daha osman sýnavýn hiç bir filmini izlememe kararý aldým.dalgamý geçiyorsunuz acý hayatýn acýyla bitmesi gerekmiyordu birde kýrýn zencirleri farklý olsun diye düþündüm ama saðlýk olsun .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

begenerek izlediðim tek diziydi bitmesine üzüldüm emegi geçen herkeze onsuz teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet bende kacýrdým son bolumunu ama guzel dýzýydý bu demektýrký pazartesý aksamlarýda tv yok býze ýnternet basýndayýz artýk :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zaten eski türk filimlerin seneryasondan alýntý yapýlarak cekilen bir dizi idi onun icin fazla kaliteli degildi eminim daha güzel diziler cekilir artýk türkiyedede orjinal gecmiþten alýntý degil yani

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sen gel bu zamana kadar izle, son bölümü izleme. yapýlacak iþmi yaaa..Kaçýrdým
    Haftaya tekrarý yayýnlanýr merak etme

Sayfa 3/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri