Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: yardýmýnýz gerkli ustatlar....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yardýmýnýz gerkli ustatlar....

elimde sunny at 7010dcýz var yalnýz buna(( BL219v4)) kuru kafa atamýyorum cihazýn açýlýþýnda L.210 çýkýyor.Ve sistem bilgisi.
    model:AT-7011DCIZ
    Info:10.05.14-CDED
    S/W:V02.00.06
    H/W:V12.01.A5
    Loader:V2.1.0
    C.A:2.2.2
    aynen yazdýðým gibi yalnýz bunu stream xtreme yapamak istiyorum ne yapmam lazým..?

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ayran Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    elimde sunny at 7010dcýz var yalnýz buna(( BL219v4)) kuru kafa atamýyorum cihazýn açýlýþýnda L.210 çýkýyor.Ve sistem bilgisi.
    model:AT-7011DCIZ
    Info:10.05.14-CDED
    S/W:V02.00.06
    H/W:V12.01.A5
    Loader:V2.1.0
    C.A:2.2.2
    aynen yazdýðým gibi yalnýz bunu stream xtreme yapamak istiyorum ne yapmam lazým..?
    arkadaþ ilk önce normal emusuz yazýlýmýna döneceksin dönemiyorsan ilk önce
    bl619v4 atýn sonra emusuz yazýlým yükleyin ve sonra istediginiz yazýlýmý atabilirsiniz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çihazýnýzýn loderi düþük Ýlk önce Loaderleri Kup 230ep ile enginer modunda BL212 Conv sonra BL 616 sonra BL 618V1 sonra BL 618 V2 en sonundada BL619 yükleyiniz.cihazýnýza kurukafayý þimdi yükleyip yeni yazýlýmlarý yükleyebilirsiniz.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çalýþýr durumda.

ustatlar çok uðraþtým yalnýz öyle deðilde baþka bir yöntemle ilk önce sarý mavi yeþil ve menü ve sarý tuþuna bastým keylere rest çektim ve (((memdim)))vermiþ olduðu normal günlük güncel yazýlýmýný attým ve üç defa eksit 1!e týkladým cihazýn fiþini çektim 4,5 sani ye bekledim BL.219 oldu ve kuru kafayý yeni yükledim daha sonra ve kanal kilidi aktif oldu tekrar (((memdim)))yazlýmý olan stream,hemco,extrem en güncel yazýlýmý attým aldý ve hemco,kanal edidörü ve kanal listeleri yükledim bütün uygulamalarý yaptým þimdi sorunsuz çalýþýyor.yalnýz USHIA tv kanalý açýlmýyor ama diðer multiler ve xxl çalýþýyor acaba bu uyduda yoksa bende mi bi problem var ...?

ayrýca sizlere çok teþekür ederim ve tüm ((((SÜPERSATFORUM.COM)))'da hizmet veren arkadaþlara teþekürler,sevgi ve saygýlarýmla...

:45: :45: :45:
    Konu ayran tarafýndan (20-06-2007 Saat 21:33 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: bazý harflerden dolayý ...tsk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ayran Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    uatatlar çok uðraþtým yalnýz öyle deðilde baþka bir yöntemle ilk önce sarý mavi yeþil ve menü ve sarý tuþuna bastým keylere rest çektim ve (((memdim)))vermiþ olduðu normal günlük güncel yazýlýmýný attým ve üç defa eksit 1!e týkladým cihazýn fiþini çektim 4,5 sani ye bekledim BL.219 oldu ve kuru kafayý yeni yükledim daha sonra ve kanal kilidi aktif oldu tekrar (((memdim)))yazlýmý olan stream,hemco,extrem en güncel yazýlýmý attým aldý ve hemco,kanal edidörü ve kanal listeleri yükledim bütün uygulamalarý yaptým þimdi sorunsuz çalýþýyor.yalnýz USHIA tv kanalý açýlmýyor ama diðer multiler ve xxl çalýþýyor acaba bu uyduda yoksa bende mi bi problem var ...?

ayrýca sizlere çok teþekür ederim ve tüm ((((SÜPERSATFORUM.COM)))'da hizmet veren arkadaþlara teþekürler,sevgi ve saygýlarýmla...
    :45: :45: :45:
    ushuaia açmýyor...sende problem yok...diðer kanallar açýk....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart çok saðol ....:

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ushuaia açmýyor...sende problem yok...diðer kanallar açýk....
    bilgilendirdiðin için çok teþekür ederim...þimdi içim rahat...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri