REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Elektrİk Hattindan Ethernet (yardim)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Elektrİk Hattindan Ethernet (yardim)

Tripleks olan evimde kullanılmak üzere evimin giriş katında bulunan adsl hattımdan kablo çekmeden üst katlarda vaya yan odalarda diğer bilgisayarımdan internete girmek için çare ararken bu ''elektrik hattından ethernet'' denilen bir sistem buldum. Zannediyorum bir çeşit bluetoothlu cihaz gibi düşünüyorum. Adaptör büyüklüğünde, adsl'den bu bahsettiğim adaptöre giriş oluyor ve prize takılıyor, ne kadar oda ve katta bilgisayar kullanılmak isteniyorsa bu adaptör şeklindeki cihazdan alınarak bilgisayara en uygun yerden prize takılarak bağlantı yapılabiliyor. Anlattığım bu sistem aynı zamanda internet hattının yanında aynı şekilde uydu cihazlarının ve müzik sistemlerindede aynı uygulamayla çalıştığı söylenilmektedir. Bu sistem Amerikada kullanılıyormuş ancak cihazı almadan önce Türkiyede bu sistem randımanlı bir şekilde kullanılıyormu, forum üyesi arkadaşlardan kullanan veya teknik olarak bilgisi sahiplerinden rica etsem beni bu konuda aydınlatırsa memnun olacağım. Eğer randımanlı bir şekilde kullanılamıyorsa gereksiz yere para harcamayalım diye düşünüyorum. Saygılarımla...
    Not: Konu ile net bilgi için aşağıdaki adres kullanılabilir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu umuter tarafından (20-06-2007 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: LİNKİ DÜZELTTİM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel bir sisteme benziyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın umuter, eğer bu sistem uygulandığında kesintisiz hizmet verebiliyorsa elbetteki çok güzel birşey, ama zannediyorum daha yeni bir uygulama, forum arkadaşlarımızdan kullanan herhalde yokki menfi veya müsbet bir cevap alamadım, bekleyelim görelim. İlginiz için tşk. saygılarımla...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri