REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: vestel dvb combo S&t 2200 cı için yardım lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart vestel dvb combo S&t 2200 cı için yardım lütfen

hepinize merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım vestel dvb combo s&t 2200 cı marka recaiver aldım ama emu apro menü ve *** hakkında bilgim yok bu konuda beni bilgilendirecek arkadaş varsa bana yardımcı olabilirmi acaba şimdiden teşekkür ederim
    Konu sero tarafından (17-06-2007 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burdan başlayabilirsiniz biraz gezin forumu..
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ertex74 ilgin ve yardımın için teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumu gezdim ama dvb combo ile ilgili çok fazla bilgi yok bu arada vestlink 1.2 programını indirdim açılmadı ve hotbird için *** olmadığını farkettim
    sizin bilginiz olduğu için rahat söylüyorsunuz ama ben kendim için aynı şeyi söyleyemem biraz kendimi bilgilendirmem lazım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sero Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forumu gezdim ama dvb combo ile ilgili çok fazla bilgi yok bu arada vestlink 1.2 programını indirdim açılmadı ve hotbird için *** olmadığını farkettim
    sizin bilginiz olduğu için rahat söylüyorsunuz ama ben kendim için aynı şeyi söyleyemem biraz kendimi bilgilendirmem lazım
    üstad bu işde yeni oldugunu anlıyorum bazı temel kavramları ögrenmen için size link verdim bilginiz artsın diye inşallah size com bo konusunda da müjdeli haber verirriz ilginiz için biz teşekür ederiz bizi takip edin ..

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında yeni sayılmam önceden birilerine şifre kırdırmak için recaiveri veriyodum sora kendim yapayım dedim ama yüzüme gözüme bulaştırdım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri