Ýþte Bucaklara Operasyonu Baþlatan Konuþmalar
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bucak Operasyonu'nuyla korku yaratan þebekeyi çökerten polis, dinlediði telefonlarda Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. olmak üzere Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , asker ve sivil isimlerinin geçtiði ilginç görüþmeler tespit etti.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Baþta otopark mafyasý olmak üzere suç örgütü kurmak, kasten silahlý yaralama, iþyeri ve oto kurþunlama, nitelikli yaðma, iþletme hakkýna el koyma, uyuþturucu gibi suçlarýn iþlendiði 32 ayrý olaydan dolayý 28 kiþilik Bucak Operasyonu'nu ile Ankara'da korku yaratan þebekeyi çökerten polis, 1 yýlý aþkýn süredir dinlediði telefonlarda baþta Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. olmak üzere Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , asker ve sivil görevlilerin isimlerinin geçtiði ilginç görüþmeler tespit etti. Dinamit lokumundan, JÝTEM kimliði ve polis telsizine, tabancadan av tüfeðine pek çok malzeme ele geçirildiði ve 21 kiþiden sadece 3'ünün tutuklandýðý operasyonda, Bucak aþiretini sýkýntýya sokan ve dosyaya giren ise þu görüþmeler oldu:
"-3 Nisan 2006 saat 17.58
Veysi Ç. ile Ýsmet arasýnda geçen görüþmede Ýsmet: Askerlik þubesindeki iþini hallettim, askerlik þubesi komutanýna buzdolabý alacaðýz.
-19 Mayýs 2006 saat 20.03
Sevda Ç. Ýle Serhat Komiser arasýnda geçen görüþmede Sevda: 70 Milyarlýk alacak konusunda hep beraber bi toplanalým, halledelim.
-25 Mayýs 2006 saat 18.55
Veysi: Salatada çýkan kavga ne oldu, 10 kiþiyi topla sende onlarý patakla.
Mustafa: Önder çok küfür etti ama Salatadakiler karþýlýk vermediler, Bahadýr yüzünden kavga çýktý.
Veysi: Sen o zaman Mehmet'i döversin, Bahadýr dövmesin.
-26 Mayýs 2006 saat 16.55
Veysi: Mehmet'i bu gece dövün, ayrýca döverken senin güvendiðin adamýn ta a..k. demenizi istiyorum, çünkü bir sistem var onu uygulayacaðýz.
-26 Mayýs 2006 saat 17.00
Veysi: Tolga, Ali ve dükkandaki çocuklarý sana gönderiyorum, Mehmet'i dövün, ayrýca Bahadýr söyleyeceði lafý unutmasýn, güvendiðinin a.k., adam lazýmsa daha gönderiyim.
-18 Haziran 2006 saat 21.01
X Erkek: Kapýda silahlý biri var mý?
Erkan: Var.
X Erkek: Gelirlerse sýksýn.
-5 Temmuz 2006 saat 20.03
Oðuzhan: Eyüp sana bir þey söyledi mi, 200 milyarlýk bir alacak var onunla ilgili.
Sevda Ç: Kimin
Oðuzhan: Ýzmir'de borçlu burada, ben Eyüb'e ayar veriyim koparma yaparýz, Sevda: Ayný gün uçakla gider geliriz
Oðuzhan: Önden koparma yapalým
Sevda: Adana iþi gibi anladýn mý
Oðuzhan: Bizim eczacýlarýn iþi ne oldu
Sevda: Adam pazartesi günü buraya gelecek borçlarýna karþýlýk ne verebilirse verecek, eczacý kabul ederse biz de fitiði alýrýz.
-12 Temmuz 2006 saat: 16.31
Sevda Ç. ile Fanta lakaplý Murat O. arasýnda geçen görüþme
Sevda: Köpekçi Bülent'i tanýyormusun, Can isimli bir þahýs var Ruslarýn iþine bakýyor, Can Bilkent'te abinin yanýna geldi, abide bana söyledi, köpekçi kýzlarý zorla dövüp s., sen bir görüþ bana bir dön.
-13 Temmuz 2006 saat: 15.05
Xerkek: Biz Yusuf bak hele biz þeyin yanýna gittik ekmekleri almýyormuþ o adam, Veysi Ç: O zaman döv o adamý, daha sonra vur
X Erkek: Yüksel abigil bir þey demesin
Veysi Ç: Bir þey demez sen vur onu
X Erkek: Tamam o zaman ben hallediyorum.
-24 Temmuz 2006 saat: 15.35
X Erkek: Çýldýracam evrak kýrdýrmaya çalýþýyoruz onu da beceremiyoruz, çek yok yakýn tarihli saðlam senet var
Sevda Ç: Senle bir görüþelim
X Erkek: Parayý bir ayarlayým öyle görüþelim
Sevda: S. et parayý ben paradan da vazgeçtim, sen bu arkadaþlarýn iþini nasýl çözeceksin nasýl ödeyeceksin
X Erkek: Borcu 30 yýl takside bölerek ancak ödeyebilirim, baþka türlü iþin içinden çýkamam
Sevda: Bahçeli 1.Cadde de benim Cafe M. isimli bir kafem var saat 5'te orda görüþelim, artýk sen benimle muhatap olacaksýn, gelirken evraklarý da getir, onlara da bir bakalým.
-17 Aðustos 2006 günü 17.08:
Hasan: Abi ben senin hakkýnda bir þey söylemedim niye bana küfür ediyorsun,
Sevda Ç: Benden karý istediler diyormuþsun, lan bizim sözümüzü bi Ankara deðil Türkiye biliyo, sen bizi arýzaya baðlýyon, ben þimdi senin dükkanýna gelsem he, kime gidersen git ister polise ver ister savcýya ver, benim bir günüm gider ondan sonra Ankara'da yaþabilecek misin Hasan efendi seni bu Ankara'da yaþatan Sevdanýn karýsýný s., yanýma gel konuþalým
Hasan: Abi ben þimdi çekiniyorum yanýna gelmem abi.
-8 Eylül 2006 saat:19.16 Sevda Ç. ile Aysu arasýnda geçen görüþmede
Sevda: Hýdýrlýkta Yunus ekiplerinin uygulamasýna takýldýk, arabada Veysi'nin silahý ve JÝTEM kartý var, iþi halletmek için Bahçeli'den Veysi'nin gelmesini bekliyorum.
-17 Eylül 2006 günü saat:23.11:
Melih: Mert benim arkadaþým bir sýkýntýsý var onu bir dinle
Mert: Ben iþ adamýyým, arasýra maddi olarak sýkýþýyorum çek kýrdýrdýrýyorum, 85 bin YTL'lik çeki kýrdýrmak için arkadaþým Ahmet'den yardým istedim, Ahmet de aracý olarak Urfalý Ýbrahim diye birine çeki kýrdýrmýþ, ama þu anda çeki ödeyemiyorum, Ýbrahim de beni ve arkadaþýmý sýkýþtýrýyor ve tedit ediyor, Urfalý Ýbrahim þu anda Ýskenderun'da konuþmak için buraya çaðýrdýk
Sevda: Sen kafaný yorma ben þimdi ararým onlarý.
-21 Eylül 2006 saat 17.07
Sevda: Baba ne yapýyorsun, o o. çocuðu var ya a. k. bebesi, bir kötülük yapmam lazým abi
Veysi: Bize yakýþmaz
Sevda: Baþka birini musallat edelim
Veysi: Birinden 40 milyar yolumu buldum
Sevda: Kimden
Veysi: Sadýk'tan, i. bir milyon para varmýþ, bir arabanýn devri vardý alamadý ben aldým arabanýn devrini benim adýma vermiyorum gelince konuþuyoruz
Sevda: Bu sülalede sen bir numarasýn, büyüyüp imparatorluk kuracaðýz, sen de baþýna geçeceksin.
-21 Eylül 2006 saat 20.59
Mustafa: Fantanýn aracýlýðý ile Serhat'ýn 200 milyarlýk çek iþini halledeceðim, karþýlýðýnda 10 milyar alacaðým, bunun 1 milyarýný Fanta'ya harçlýk verelim,
Veysi: Niye verelim i. ben onunla konuþurum, bir harçlýk veririm
Mustafa: Senin þanýna yakýþmasý lazým, en az bir milyar vermek lazým
Veysi: Önden 1-2 milyar avans alsan
Mustafa: Ýþi halledemezsek ayýp olur
Veysi: Kaçmýyoruz halledemezsek geri veririz
-9 Kasým 2006 saat 20.05:
Ömür: Adam ýlýmlý biri, ödeyeceðini bana söyledi
Sevda: Sen kararýný ver biz ona göre davranalým a. s.
Ömür: Gerek yok ama beni sahipsiz sanmasýnlar abi.
-10 Kasým 2006 saat 00:10 Oðuzhan K, Umut ve Güvenlik görevlisi arasýnda geçen görüþmede
Umut: Giremiyorum içeriye problem çýkartýyor arkadaþlar
Oðuzhan: Eee dün vurmuþlar adamlarý a. k.
Umut: Kim vurmuþ, ne bilim ben kim vurmuþ
Oðuzhan: Yav ver o güvenliði, güvenliði ver güvenliði
Güvenlikçi: Alo
Oðuzhan: La deðiþti meðiþti ayaklarýný geçin ya ne deðiþmesi, niye almýyorsunuz adamý
Güvenlikçi: Abi þöyle izah ediyim ýýý
Oðuzhan: Ne izah edeceksin
Güvenlikçi: Benlik bir þey yok yani
Oðuzhan: Ya senlik, kellik Özkanlýk, Özgürlük kim olursa olsun kafamýzý bozmayýn iþte yoksa bakýn bak Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ýn emrini uygularýz haaa, gelir orayý baþýnýza yýkarýz, kaþýnmayýn. Adam müþteri gelmiþ içecek niye almýyorsunuz, niye almýyorsun sen bana onu söyle
Güvenlikçi: Abi benlik bir þey yok dükkaný..
Oðuzhan: Kemal'ý çaðýr bana Kemal'ý çaðýr
Güvenlikçi: Tamam bir saniye, bir saniye
Oðuzhan: Çabuk haydi
Umut: He kirve
Oðuzhan: Kemal'i çaðýrttýrdým
Umut: Tamam, tamam, kirve!
Oðuzhan: Hee
Umut: Tamam açtýlar kapýyý
Oðuzhan: Açsýnlar tabi gelirsem s. onlarý."

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý