Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Erciyesspor 17 futbolcu alacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Erciyesspor 17 futbolcu alacak

Turkcell Süper Lig'e hüzünlü bir şekilde veda eden Kayseri Erciyesspor, İkinci Lig A Kategorisi için sıfırdan takım kuruyor. Kadrosundaki hemen hemen tüm futbolcuları kaybeden mavi siyahlılar, yeni sezona en az 17 futbolcu transfer ederek girmeyi planlıyor. Teknik direktör adayı Mehmet Bulut, transfer listesinin hazır olduğunu ancak, görüşmeleri resmileştirmek için Cumartesi günü yapılacak kongreyi beklediğini söyledi.

İkinci Lig A Kategorisi'nde ilk sezon öncelikli hedeflerinin kalıcı olmak olacağını belirten teknik direktör adayı Mehmet Bulut, "Süper ligde mücadele eden Kayseri Erciyesspor'un kadrosunda yer alan futbolcular ne yazık ki dağıldı. Sıfırdan takım kurmak zorundayız. Alt yapıdan gelecek futbolcular dışında en az 16-17 futbolcu almamız gerekir. Yaklaşık 100 futbolcudan oluşan alternatifli bir transfer listesi hazırladım. Bu sayıyı 50'ye düşürüp yarın yönetim kuruluna ek transfer listesi olarak sunacağım. Bütçemize ve yapımıza uygun, bizi hedefe taşıyacak isimleri kadroya dahil etmeye çalışacağız" dedi.

Elinde sihirli değnek olmadığını, iyi bir kadro olmadan birşey yapamayacağının bilincinde olduğun da ifade eden Bulut, "Önce çok iyi bir kadro kuracağız. Bunun yanında takıma genç futbolcuları da kazandıracağız. Kayserispor'dan Alaattin, Köksal, Altan ve Enver ile Altay'dan İbrahim Öztürk'ü istedim. İbrahim Öztürk'ün bonservis sorunu çözülebilirse mutlaka kadromda görmek istiyorum" diye konuştu.

TARAFTAR KEYİF ALACAK

Kayseri Erciyesspor'da daha önce de görev yaptığını ve 2002-2003 sezonunda takımı B Kategorisi'ne çıkarttığını anımsatan Bulut, "Taraftarımız endişe etmesin. Onlara keyifle izleyecekleri bir takım sözü veriyorum. Bunu geçmişte başardık. Kayseri Erciyesspor, spor kamuoyunda kazandığı sempatiyi sürdürecek. Taraflı tarafsız herkesin beğeniyle izleyeceği bir takım oluşturacağız" şeklinde konuştu.

UEFA'DA ŞANSLI KURA BEKLENTİSİ

Kayseri Erciyesspor'un UEFA'da tarihi bir sınav vereceğini de anımsatan teknik direktör Mehmet Bulut, "Hem ülkemiz hem de Kayseri açısından UEFA maçlarında da elimizden gelen başarıyı elde etmek istiyoruz. Eğer şanslı bir kura çekebilirsek, iyi bir hazırlık dönemiyle UEFA'da da ses getireceğimizi düşünüyorum. Hiç bir maç oynanmadan kaybedilmez. UEFA maçlarına da ciddi şekilde hazırlanarak ülkemizin yüzünü güldüreceğiz" ifadelerini kullandı. Bulut, 16 Ağustos'ta UEFA'da ilk maçın oynanacağını da anımsatarak, bu doğrultuda transferin 1 Temmuz'a kadar bitirilmesini istedi.

EREN, ADAY OLMAYACAĞINI YİNELEDİ

Öte yandan, kongrede aday olması için imza kampanyası başlatılan Ziya Eren, "İmza kampanyasını kimler başlattı bilmiyorum. Görev almam için 15 bin imza toplanmış olması beni mutlu etti, gurur verdi. Ancak

kararımızı daha önce kamuoyuyla palylaştık. Bunun dönüşü yok" dedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Konyaspor iki forvet alacak

başarılar dilerim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri