Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Hainler Kuzey Irakda Ucak savarlarla beklýyor ýnanýlmaz fotograflar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Hainler Kuzey Irakda Ucak savarlarla beklýyor ýnanýlmaz fotograflar

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunu bütün türk milleti görsün arkadaþkar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ICIMIZDE BUYUDULER BU LES KARGALARI.þiMDÝDE BU MILLETE KAFA TUTMAYA CALIÞIYORLAR AMA ONLARI ORALARA GOMECEK BU MILLET YERI VEDE ZAMANI GELINCE

Kullanýcý Bilgi Menüsü

o kadar eðitim aldýlarsa ve o kadar kendilerine güveniyorlarsa neden daðlarda bayýrlarda saklanýyorlar ki?? bizim her askerimiz ve polisimiz saklanma ihtiyacý duymadan yerleri belli vaziyette yaþýyorlar eðer bunlarda zerre kadar yürek ve cesaret varsa çýksýnlar direk yüz yüze çarpýþsýnlar bakalým o zaman sonuç ne olacak??
    ama insanýn hamurunda kalleþlik olduðu zaman böyle oluyo iþte karþýna çýkamaz asla hep arkandan vurur !!!
    türk askeri ve polisinin karþýsýna çýkmak için mangal gibi yürek olmasý lazým ama bunlarda ancak mangal gibi G.. var herhalde

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne bu ya hepsi kaç tane ki ama nedense Türkiye onlara güç gödtermek istemiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gacvokem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    paylaþimin için teþekkürler arkadaþim hainlerin sonu yine mezar olacak ama toprakta onlarý kabul ederse yýllardýr diþ güçlerin desteðiyle gencecýk vatan evlatlarýný hain pusularda mayýnlarda þehit ediyorlar burdan el cezire televizyonunuda kýnýyorum demekki o kanalda pkkya sempati duyuyor yazýklar olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

umuter dostum tarýhte gerýllaya karýs zafer kazanan tek ordu vardýr oda þanlý TÜRK ORDUSUDUR bu capulcularda yurek vede cesaret bu kadardýr turk askerýnýn karsýsýna cýkamayacaklarýnýn onlarda farkýndadýr.Ancak kallesce pusuyla gencecýk evlatlarýmýza kýymýslardýr ama sunu býrtdaha belýteyýmký ýnsallah o cakýllý daglara gomuleceklerdýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet dostum bende kýnýyorum bu konuyu buraya tasýmakda kararsýzdým ama tek yurek olalým ýstedým yoksa bu serfsýzlere meydaný bos býrakmayalým tek vede býr yurek olalým ýstedým
    Konu gacvokem tarafýndan (20-06-2007 Saat 11:28 ) deðiþtirilmiþtir.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gacvokem arkadaþ bu konuyu buraya taþýmakla çok iyi bir iþ yaptýn teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu forumda herkesi birarada görmek gurur verici sizlerle yazýþtýðým için sevinçliyim umarým en kýsa zamanda karar alýr hainlerin cezasýný verirler bütün güzellikler bizler ve bizden sonrakiler için olsun

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri