öncelikle gazeteleri iyi anlamak lazım gazete kişinin kendi fikrine uygunmu yani işine geldigi gibimi yazıyor.eline aldıgın zaman ha bak adam dogru yazmış diyorsan o senin fikrinin beyanı gazete yani gazete degil bir ayna seni yansıtıyor.sen onda kendini görüyorsun yazarıyla yorumuyla reklamıyla en küçük ayrıntısına kadar her gazete gercekleri en iyi ben gösteriyorum der işte buda toplumu senin fikrine sürüklüyor.ve toplumda bir duygu daha var gazete konusunda aşılması gereken.kendini görmedigi gazeteyi öcü gibi eline dahi almıyor.ben gazete olarak bir kare dahi toplum ahlakını bozacak fotograf basmayan haberleriyle ve yorumlarıyla insanları bir yanın tarafı olmaktan cok düşündüren türk halkını en iyi yansıtan gazetenin ZAMAN GAZETESİ olduguna inanıyorum.ve şunuda söyleyim vakit buldukca internette tüm gazeteleri okuyorum.tabi cumhuriyet hariç o türk halkına hizmet ettigi için paralı ve herkesin tüm gazeteleri okumasını bilincli türk toplumu için faydalı görüyorum.en azından haber karşılaştırmalarını ve haber yayınlama yorumlarını göstermesi acısından.
Yer imleri