REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: En Çok Hangi Gazeteyi Okuyorsunuz?

Katılımcı sayısı
247. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • ZAMAN

59 23.89%
    51 20.65%
  • HÜRRİYET

46 18.62%
  • SABAH

42 17.00%
  • TAKVİM

10 4.05%
  • P.FOTOMAÇ

13 5.26%
  • FANATİK

20 8.10%
  • MİLLİYET

31 12.55%
  • VATAN

18 7.29%
  • AKŞAM

18 7.29%
  • TÜRKİYE

12 4.86%
  • GÜNEŞ

4 1.62%
  • YENİ ŞAFAK

17 6.88%
  • BUGUN

4 1.62%
  • STAR

7 2.83%
  • MİLLİ GAZETE

7 2.83%
  • CUMHURİYET

24 9.72%
  • EFSANE FOTOSPOR

4 1.62%
  • A.VAKİT

17 6.88%
  • RADİKAL

7 2.83%
  • TERCÜMAN

8 3.24%
  • Yeni ÇAĞ

16 6.48%
  • DİGER GAZETELER

28 11.34%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon
79 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: En Çok Hangi Gazeteyi Okuyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tarzan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türkiyenin menfaatlerini gözeten iki üç gazteden biri olan yeniçağın bu listede olmaması düşündürücüdür makara tukara gazeteleri okumayı bırakın da ülkenin meselelerine eğilelim biraz arkadaşlar vatan elden gidiyor unutmayın
    Vatan elden gitmez sevgili arkadasim.Simdi hepimiz vatan mi okuyalim yani?Senin gibi düsünen daha nice kardeslerimiz var onlardan bize sira gelmez bu vatani kurtarmaktan.Biz Türkler in kaninda vardir vatan sevgisi.Cünkü biz hicbir millete benzemiyoruz.Sevgi ve saygilarima sunarim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sabah herzaman vazgeçilmezim olmuştur.
    Diğerlerini okumadığım anlamına gelmesin lütfen,basılı kağıt görünce dayanamam ayrım yapmadan okurum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tarzan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türkiyenin menfaatlerini gözeten iki üç gazteden biri olan yeniçağın bu listede olmaması düşündürücüdür makara tukara gazeteleri okumayı bırakın da ülkenin meselelerine eğilelim biraz arkadaşlar vatan elden gidiyor unutmayın
    Ankete yeni çag eklenmiştir...:45: oylarınızda yeni çağ olarak görülmüştür sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tüm spor gazeteleri ve Cumhuriyet...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben bulduğum her gazeteyi okurum. Saygı ve Sevgilerimle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben Hürriyet,sabah ve posta okuyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bulvar gazetesi oku yorum sıkmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tüm gazeteler birilerinin himayesinde..patronlar ne derse o..hiç birini samimi olarak okumuyorum..
    öncelikle gazeteleri iyi anlamak lazım gazete kişinin kendi fikrine uygunmu yani işine geldigi gibimi yazıyor.eline aldıgın zaman ha bak adam dogru yazmış diyorsan o senin fikrinin beyanı gazete yani gazete degil bir ayna seni yansıtıyor.sen onda kendini görüyorsun yazarıyla yorumuyla reklamıyla en küçük ayrıntısına kadar her gazete gercekleri en iyi ben gösteriyorum der işte buda toplumu senin fikrine sürüklüyor.ve toplumda bir duygu daha var gazete konusunda aşılması gereken.kendini görmedigi gazeteyi öcü gibi eline dahi almıyor.ben gazete olarak bir kare dahi toplum ahlakını bozacak fotograf basmayan haberleriyle ve yorumlarıyla insanları bir yanın tarafı olmaktan cok düşündüren türk halkını en iyi yansıtan gazetenin ZAMAN GAZETESİ olduguna inanıyorum.ve şunuda söyleyim vakit buldukca internette tüm gazeteleri okuyorum.tabi cumhuriyet hariç o türk halkına hizmet ettigi için paralı ve herkesin tüm gazeteleri okumasını bilincli türk toplumu için faydalı görüyorum.en azından haber karşılaştırmalarını ve haber yayınlama yorumlarını göstermesi acısından.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sabah

REDLİNE BÖLGE BAYİİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatan okumanızı da tavsiye ederim çoğu konularda tarafsız ve doğrucu.

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri