REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: D Smart Tum Kanallari Şİfrelİ Yap Olsun Bİtsİn>>>

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar siz isteseniz de istemesenizde adamlar satış talebini karşılamak içinhumax la anlaşma yapıyor.çatır çatır damaçları yayınlıyor.önümüzdeki 4 sene içinde hazırlık maçların avrupa kupası maçlarını da yayınlayacak.ondan sonra buralarda acaba feeed yayından seyredebilirmiyiz,acaba şifresiz verirler mi deyip dururuz.eleştirdiğimiz şeyleri körü körüne eleştirmiyelim.biraz mantıklı olalım.bu eleştirenlere bir bakalım neden eleştirdiklerine d smart gelince düzenleri mi bozuluyor da eleştiriyorlar ve peşlerine de hiçbirşey bilmeyen kişileri de takıp burada d smart sayfasını boşu boşuna işgal ediyorlar...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence acele etmemek lazım bekleyelim bakalım ne yapacaklar.Herhalde uzun sürmez bu işkence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eee her şey para için kosovalı kardeşim çizgi flim demişken samanyolu paketinde yumurcak tv var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanlarımız kafa çalıştırırsa kanmaz bu oyunlara cihaz satamaz ozaman dsmart ve çöküşe geçer ozaman mecburen bedava olur saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tum kanalları şifreli yapsın. Ne bu ya tam progrmın ortasından şifreli kanal 20 dk sonra acılıyor kanal. sonra tekrar kapanıyor böyle bir şey olmaz. Ya ac hepsini yada kapat mahsusmu yapıyorlar nedir. D cocuk var arkadaşımın cocugu kanalı izliyor tam cizgi filmi 5 dk seyrediyor sonra şifre cocuk başlıyor aglmaya artık buna care bulsunlar bence ya hepsini şifreli yapsınlar yada acık tutsunlar
    hocam yumurcak tv diye bi kanal var o çocuklar için çözüm olabilir ama bizim gibi maç sevdalıları için gercekten çözülmesi imkansız bi problem bu d-smart ben mecburen aldım receiver sadece maçlarda takıyorum diğer günlerde normal aciko uydumu kullanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam yumurcak tv diye bi kanal var o çocuklar için çözüm olabilir ama bizim gibi maç sevdalıları için gercekten çözülmesi imkansız bi problem bu d-smart ben mecburen aldım receiver sadece maçlarda takıyorum diğer günlerde normal aciko uydumu kullanıyorum
    buyur paşam???onlarda hangi maç varmış???bilgilendirirsen seviniriz....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    buyur paşam???onlarda hangi maç varmış???bilgilendirirsen seviniriz....
    3 büyüklerin bütün hazırlık maçları 3 büyüklerin kendi sahasında oynadıgı tüm ön eleme ve uefa kupası maçları ve canlı örnek almak istersen bu hafta galatasaray'ıv sionla kendi sahasında oynayacagı maç yetermi???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    3 büyüklerin bütün hazırlık maçları 3 büyüklerin kendi sahasında oynadıgı tüm ön eleme ve uefa kupası maçları ve canlı örnek almak istersen bu hafta galatasaray'ıv sionla kendi sahasında oynayacagı maç yetermi???
    gazoz kupası maçları....onları biliyoruz zaten...ekstradan bişey varmı bilmediğimiz onu merak etmiştim....sion maçını sf zwei kanalından seyredeceğimiz için sırf gazoz kupası maçları için D-Smart almaya ne gerek var onu düşünüyorum....:49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet şifrelendi hepsi.ne bekleniyodu ki? açmaları zaten reklam amaçlı.d-smartçılar digitürkten daha beter. ve şifreleme sistemini yabancı firmalar yapıyor. ve '' benim şifrem çözülemez '' diyede garanti veriyorlar. zaten anlaşmalarının içinde bu tür şeyler mevcut. kırıldığı taktirdede 5 bin euro yada neyse tekrar iadesi tekrar veririz diyorlar.tabi bizim uyanıklarda internet üzerinden kendileri veriyorlar şifreleri.sonra gidip alalım kardeşim 5 bin euromuzu; elin hekırı kırmış şifreleri diyorlar. yani güzel arkadaşlar zaten adamlar istediği için bakıyorduk şimdiye kadar. sıfırdan şifre kırmakta her babayiğidin harcı değil.zaten o adamlar banka cıa dosyaları dururken ne yapsın uydu şifrelerini.ama bu iş her zaman alternatifini yaratmak zorunda.mutlaka çıkacaktır bişiler.zaman lazım şimdilik.tabi bunun yanında daha profesyonel şerink sistemi gibi olaylar var şimdilerde.biraz araştırmacı olan herkes başka alternatiflerininde olduğunu görecektir. karamsar olmayalım. şimdilik zaman diyorum ben.herkese kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anti-Dsmart Diyebiliriz Hocam

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri