gelecek yıl isteyenler faturalı olarakta alınacak uye bu uyelere kontore gore daha ucuz olucak deniyor
gelecek yıl isteyenler faturalı olarakta alınacak uye bu uyelere kontore gore daha ucuz olucak deniyor
yahu daha d smartın bi artısını görmedik durmadan reklam reklam daha nereye kadar
hani d zmart turkiyenin faturasız dijital platformu olacaktı hani şahan nın reklamlarda dedigi onlar ne dediyse onlar izlenecekti yani şunu demek istiyorum neye söz verdilerse onları seyrettirecekler miş te bizde dansözlük yok diye reklam yapıyolardıda aklıma geldi gs nin avrupa maçları d zmartta dediler sion maçını atv yayınladı d zmart yayınlamadı ve dansöz olduklarını beyan ettiler yani dansözlüge hakaret etmek istemiyorum ancak şimdiden kıvırma başladı
onlarda ne dediğini biliyormuki kutuları nasıl satsam diye binbir türlü dalavere
aynen katılıyorum arkadaşlar adam kıvır kıvır kırıyolar hani d zmart turkiyenin faturasız dijital platformuydu ne oldu yalancı bunlar terbiyesizlik baka bi şey değil
bizim memlekette bi laf vardır:söz vermek ... vermeye benzemez diye....şimdi bunlar verdikleri sözü tutamazlar ve sözlerini yerler...sansui free tv olayı zaten bunların ne mal olduğunu gösterdi...bunlar söz verir ama tutmaz çünkü bunların ne olduğunu ilk cümledeki meşhur söze bakarak anlayabilirsiniz....selametle
![]()
![]()
Nerde bu digital necatiler hiç sesleri çıkmıyor.Reklamdaki mafya babası sonunda digital necatiyi'de kıvırdığı için öldürecek galiba.
![]()
![]()
![]()
Reklamlarından çok ihracatları olsa böyle yormazlar kendilerini
sözde var özde yok
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri