Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D Smart Tum Kanallari Şİfrelİ Yap Olsun Bİtsİn>>>

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tum kanalları şifreli yapsın. Ne bu ya tam progrmın ortasından şifreli kanal 20 dk sonra acılıyor kanal. sonra tekrar kapanıyor böyle bir şey olmaz. Ya ac hepsini yada kapat mahsusmu yapıyorlar nedir. D cocuk var arkadaşımın cocugu kanalı izliyor tam cizgi filmi 5 dk seyrediyor sonra şifre cocuk başlıyor aglmaya artık buna care bulsunlar bence ya hepsini şifreli yapsınlar yada acık tutsunlar
    hocam yumurcak tv diye bi kanal var o çocuklar için çözüm olabilir ama bizim gibi maç sevdalıları için gercekten çözülmesi imkansız bi problem bu d-smart ben mecburen aldım receiver sadece maçlarda takıyorum diğer günlerde normal aciko uydumu kullanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam yumurcak tv diye bi kanal var o çocuklar için çözüm olabilir ama bizim gibi maç sevdalıları için gercekten çözülmesi imkansız bi problem bu d-smart ben mecburen aldım receiver sadece maçlarda takıyorum diğer günlerde normal aciko uydumu kullanıyorum
    buyur paşam???onlarda hangi maç varmış???bilgilendirirsen seviniriz....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    buyur paşam???onlarda hangi maç varmış???bilgilendirirsen seviniriz....
    3 büyüklerin bütün hazırlık maçları 3 büyüklerin kendi sahasında oynadıgı tüm ön eleme ve uefa kupası maçları ve canlı örnek almak istersen bu hafta galatasaray'ıv sionla kendi sahasında oynayacagı maç yetermi???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    3 büyüklerin bütün hazırlık maçları 3 büyüklerin kendi sahasında oynadıgı tüm ön eleme ve uefa kupası maçları ve canlı örnek almak istersen bu hafta galatasaray'ıv sionla kendi sahasında oynayacagı maç yetermi???
    gazoz kupası maçları....onları biliyoruz zaten...ekstradan bişey varmı bilmediğimiz onu merak etmiştim....sion maçını sf zwei kanalından seyredeceğimiz için sırf gazoz kupası maçları için D-Smart almaya ne gerek var onu düşünüyorum....:49: :49:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri