Teşekkur: 0
![]()
İşte arkadaşlar size çok sorulan Tek çanakla birden fazla uydu izlemeye yarayan multifit ayarının nasıl yapıldığını aşağıda anlatmaya çalıştım yalnız bu işi yaparken tv ve receıver inizi yanınıza almanız işinizi kolaylaştırır sorularınızı buraya yazabilirsiniz. bu sistemi ben 5 dakikada ayarlıyorum önemli olana sadece odak noktası olan astra veya W6 yı ayarlamak gerisi resimdeki şekilde lnb leri takarsanız sinyaller hazır sadece ince ayar yani yukarı aşağı yaparak seviyeleri ayarlayabilrsiniz.[IMG]http://www.********.net/forum/images/smilies/smiles21.gif[/IMG]
[IMG]http://www.********.net/forum/images/statusicon/wol_error.gif[/IMG]Resimi büyütmek için buraya tıklayın![]()
sabri arkadaşım bu dıesec piyasada satılıyormu fiyatı nedir acaba, ben dörtlü dıasec kullanıyorum
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
satılıyor 45 ytl bunlar çin malıdır ama orjinal alman malı olanları 150 ytl civarında
kardes 10tanede ızlersın yakında resımı koyacam dısardan getırmıs canagı bızım arkadas manyak bırsey canagın onundede oval ters parabol gıbı bısey var
arkadaşlar kafanızda bir ön bilgi olsun diye bu resimleri gönderdim
![]()
BU konuda aşağıdaki linklerde ayrıntılı olarak bilgi ve resim verdim. yalnız bölgelere göre çanak çağı değiştiği için bu konmuda bir yorum yapamam ama bu gibi aparatları yapmak basit. Kosovalı ve ben bu konularda biraz uğraş verdik ve çok olumlu sonuçlar aldık. isteyen hazır alır isteyen kendi yapar biraz el becerisi olan ve uydu ayarından anlşayan herkez yapabilir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
çok teşekkür ederim arkadaşlar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri