Kayseri Erciyesspor'a aday olduðunu açýklayan Yaþar Çalýþýr, sözünün arkasýnda olduðunu söyledi.

Ersun Yanal ve Gençlerbirliði'nden birkaç oyuncu ile anlaþtýklarýný belirten Çalýþýr, aday olmasý için üyelik baþvurusu yapmak isterken sorunlarla karþýlaþtý. Kayseri Erciyesspor'u hedefsiz bulan iþ adamý Yaþar Çalýþýr, önceki gün açýklamasýnda, "Bu takýmý Süper Lig'e çýkaramazsam, Kayseri'yi terk edeceðim" diyerek iddialý konuþmuþtu. Halen sözünün arkasýnda olduðunu belirten Çalýþýr, ekip arkadaþlarýyla birlikte kulübe geldi. Kendisinin Yozgatlý olduðunun söylenmesine tepki gösteren Çalýþýr, "Ben doðma büyüme Kayseriliyim. Bir yanlýþ anlama olmuþ. Yozgatspor'u Süper Lig'e çýkardým diye beni Yozgatlý zannetmiþler. Ama ben aslen Kayseriliyim" dedi.

Liste hazýrlýklarýný tamamladýðýný da ifade eden Çalýþýr, Kayseri Erciyesspor Onursal Baþkaný Mehmet Özhaseki ile bir görüþme yapacaklarýný belirterek, "Ben Onursal Baþkan Özhaseki'den bir þey istemiyorum. Aslýnda görüþme yapmama gerek yok. Çünkü benim Özhaseki'den bir talebim yok. Aday olacaðým. Kendi imkanlarýmla bu takýmý Süper Lig'e taþýyacaðým. Ama nezaket icabý bir görüþmemiz olacak" diye konuþtu.

Konuþmasýnýn ardýndan kongrede aday olmasý için gerekli üyelik baþvurusunu yapmak isteyen Çalýþýr, sorunlarla karþýlaþtý. Kulüp çalýþanlarýna tüzüðü vermedikleri için tepki gösteren Yaþar Çalýþýr, "Her þeye raðmen aday olacaðým. Kongreye geliyorum" dedi.