Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sigarayı Bırakmanın Püf Noktaları....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben 2 paket tekel 2000 içiyordum (bu arada reklam yaptım).Bir sabah uyandım ölüyordum neredeyse bogulmaktan o gun içmiycem dedim yaklaşık 5-6 senedir içmiyorum ve mutluyum
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben 2 paket tekel 2000 içiyordum (bu arada reklam yaptım).Bir sabah uyandım ölüyordum neredeyse bogulmaktan o gun içmiycem dedim yaklaşık 5-6 senedir içmiyorum ve mutluyum

Hiç içmedim içmemde nedense mutlu deyilim içmediğim için sırrı nedir acaba serkan ustam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    25 seneden fazla günde 1 paketten fazla sigara içtim aynen sizin dediğiniz gibi bir sabah artık içmiyeceğim dedim (birkaç aydır bırakmayı düşünüyordum ama nasıl olacağını bilemiyordum) yaklaşık 5 senedir elimi bile sürmedim.içen arkadaşlar veya bırakmak isteyenler gec kalmayın derim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41 Sİgarayi Birakanlarin Vucudundaki DeĞİŞİklİkler!!!!!

Sigarayı bıraktıktan sonra insan vücudunda şu değişiklikler olur---

20 Dakika sonra:Kan basıcı ve kalp hızı normale döner.Eller ve ayaklar,dolaşım normale döndüğü için ısınmaya başlar.

8 Saat sonra:Kanda oksijen düzeyi normale döner.Kalp krizi riski düşmeye başlar.

24 Saat sonra:Karbonmonoksit(egzoz gazı)vücuttan atılır.
    Akciğerlerdeki balgam ve diğer birikimler temizlenmeye başlar.

48 Saat sonra: Nikotin vücutta artık saptanmaz.Tat ve koku alma duusu artmıştır.

72 Saat sonra solunum yolları gevşediği için nefes almak kolaylaşır.Vücut enerjisi artar.

2-12 Hafta sonra dolaşım bütün vücutta düzelir.Yürümek kolaylaşır.

3-9 Ay sonra:Öksürük,nefes darlığı düzelir.Akciğer işlevi yüzde 5-10 oranında artar.

5 Yıl sonra:Kalp krizi riski sigara içenlerin riskinin yarısına iner.

10 Yıl Sonra:Akciğer kanseri riski sigara içenlerin riskinin yarısına iner.
    Kalp krizi riski hiç sigara içmemiş biri ile eşit olur.

:45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri