arkadaþlar býrkýn geyik muhabbetinide biraz ciddi konulara ayak basalým

örneðin türküyede ben türküm demenin ne gereði var ben yurt dýþýnda kendimi belirlemek için ben türküm türküye vataným derdim

türküyede türkün içinde ben türküm diyenlerin türk olduðuna þüpesimi varki türküm diye haykýrsýn

gelelim bu corfyaya ,bu corfyada ermenilerin iþine ortasyada ermenilerin iþi ne bu adamlar türklerin içinde ne iþi var hiç düþüneniniz oldumu
kürtlerin iþine / yavuz 12 vilayetin hakýný kýrdý yerinden yurdundan kovdu bana karþý geldiniz safayi türk devletini tuttunuz diye
bu on iki vilayet tanmamen türkmen türktü
onlarýn yerine rusyadan nufus baþýna para ödüyerek oradaki kürtce konuþan kürtleri getirdi yerleþtirdi
bunlar arap deðil ismailden gelme deðil
iþte 12 boy geldi bu boylar türküyede
rusyada ana yurtlarýnýn ismini burada aldýlar
dodukanlý kaskanlý daha hatýrlaýyamýyacaðým 12 boy

kürtlerin bir kýsmý arap ismailden gelme

bakýn hazar denizi boylarýnda yaþayan cobanlýk yapan halil ibrahimin babasý hezer hazar denizi kenarlardýnda yaþadýðý için ismini hazar denizinden almýþtýr iþte boyu türk olan halil ibrahimin babsý hezer

nemrutun yanýna göctü urfaya geldi orada nemrutun veziri oldu

zaman gecti halil ibrahim ensar türk boyundan olan bir eþ aldý ikinci eþide nemrutun kýzý oldu

nemrutun kýzýndan ismail oldu arabistana doðru gitti orada coðaldý
araplar ismailden gelme hz muhammedin babsýda ismailden gelme anasý ensar türk boyundan hz muhammedin dayý tarafý ensar türk boyudur

halil ibrahimin ensar boyundan olan eþindende isak diye bir oðlan oldu

iþte isakýn iki oðlu oldu biri erdi biri ermiþ

erdiden gelenler hýrstýyanlýðý kabul etti ermeni ismini aldý
ermiþten gelenler turanlar ismini aldý müslümanlýðý kabul etti iþte zamanla turan ismi türk oldu bu günkü anadaluya gelen kavimlerin bu corafyada orta asyada bulunma nedenleri bundan dolayýdýr

þimdi bizlerin topraðýna yabancýlar göz koymaktadýr eðer uyanýk olmazsak kardeþi kardeþe düþman yaparlar
bu günkü kürtlerin bir kismi arap ismaileden coðalmalar

þimdi türküyeyi türkü seven ancak birlik olursa bu topraklarý elde tutarýz
cahilce davranýr bir birimizi diþlarsak ne tüklük kalýr ne türküye kalýr
merak eden varsa ben oðuz boyu akkoyunlu türkmenlerinden cünyit oðullarýndaným

umarým bir öz eleþtiri yapmýþýmdýr