REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 9400vcı kanal bulma sorunu yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 9400vcı kanal bulma sorunu yardım

ustalar elle girdigim frekansları bulmuyo bu cihaz sorun nedir acaba bulmadıgı kanallar hamsi tv ve buna benzer kanallar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar elle girdigim frekansları bulmuyo bu cihaz sorun nedir acaba bulmadıgı kanallar hamsi tv ve buna benzer kanallar

gereksiz tpsleri sil .ve yeniden tarat bulacaktır.(yayın olmayan tpsler)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fabrika ayarlarını geri yükle ve kanlların hepsini sil 12731(V)03333 frenkansından şebeke açık yap ve tarat kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HANGMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gereksiz tpsleri sil .ve yeniden tarat bulacaktır.(yayın olmayan tpsler)
    tps ile ne alakası varki bulmadıgı kanallar türksat taki kanallar artı 11731 3333 firekanta otomatik taratmada da bulmuyorki zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tps ile ne alakası varki bulmadıgı kanallar türksat taki kanallar artı 11731 3333 firekanta otomatik taratmada da bulmuyorki zaten
    İYİ BAK mesajıma 11731 değilde 12731 yazıyor dün 9400 vcı da denedim çok güzel sıralı kanal ve eksiksiz buldu o değil bu değil peki nedir yardımcı olda bizlerde faydalanalım kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım kullanmadığın bütün uyduları sil hiçbir sorun kalmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bilgi verirken doğru bilgi verelim yorumlarıomızı ona göre yapalım.

arkadaşım cihazında frekansı elle eklerken kruluma gireceksin TP EKLE/SİL bölümüne gireceksin ve yeni TP ekliyeceksin Frekansı yazdıktan sonra OK tuşuna bastığında yazdığın hafızaya alınmıyorsa kullanılmayan TP yani frekansları sil daha sonra yeniden ekle. eklediğin frekansta sinyal gelmiyor ise frekans değerini bir iki rakam küçült ve ya büyült bu şekilde dene. daha sonra eklediğin frekansları kanal aramadan arama modunu manuel yapıp eklediğin frekansı bulup taratman yeterli olur. bulunan kanllar en sonda çıkar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fabrika ayarlarını geri yükle ve kanlların hepsini sil 12731(V)03333 frenkansından şebeke açık yap ve tarat kolay gelsin
    ben bu sekilde yaptım ama bende kanalları bir turlu bulmadı cihazım onwa x-4 bi yardımcı olabilirmmisiniz:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bakican Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bu sekilde yaptım ama bende kanalları bir turlu bulmadı cihazım onwa x-4 bi yardımcı olabilirmmisiniz:49:
    arkadaşım hazır kanal listesi yukle.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

g.master 9000 serisi şu anda 12731 v 3333 frekansının peşinden çıkan 20000 sembollu tp yüzünden güncelleme yapmıyo sorunun çözümü varmı hazır liste hariç teşekkürler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri