HER ZAMAN ARSENAL'Lİ KALACAĞIM
Arsenal'în eski yıldızı Henry, taraftarlarıya hüzünlü bir şekilde vedalaştı.
Londra'da geçirdiği 8 sezonun ardından 16 milyon pound karşılığında Barcelona'ya transfer olan Fransız süper star Thierry Henry Arsenal taraftarına veda etti. Henry açıklamasında hayatının sonuna kadar Arsenalli kalacağını dile getirdi.
"Burada gelişmekte olan bir takım ve muhteşem yetenekler var. Bence Robin van Persie, Emmanuel Adebayor ve Nicklas Bendtner için doğru zaman geldi. Onlar taraftarı yeniden umutlandıracak yeteneğe sahipler ve bunu başaracaklar. Arsenal seyircisi kısa zamanda onların sayesinde beni unutacak."
"Patrick Vieira gittiğinde de herkes çok üzüldü ama sonra Cesc Fabregas diye bir yetenek çıktı. Şimdi herkes 'Vieira'ya kimin ihtiyacı var?' diyebiliyor. Takımda Cesc Fabregas, Robin van Persie, Tomas Rosicky, Jens Lehmann, Kolo Toure ve William Gallas gibi dünya çapında yıldızlar var. Eminim Emmanuel Adebayor da en kısa zamanda aralarına katılacak."
"Ben artık bir Arsenal oyuncusu olmayabilirim ama bir Arsenal taraftarıyım. Londra'da geçirdiğim süre boyunca bana karşı muhteşem bir ilgi ve sevgi gösteren Arsenal taraftarına minnetarım. Sizleri temin ederim ki burada hep elimden gelenin tamamını sahaya yansıtmaya çalıştım. Sizleri hep mutlu etmeye çalıştım çünkü siz de beni hep mutlu ettiniz."
"Arsenal her zaman kanımda ve kalbimde olacak. Bu durum ne olursa olsun değişemez. Hayatımın sonuna kadar bir 'Gunner' olacağım derken asla yalan söylemedim çünkü bir 'Gunner' olduğunuzda bu hayatınızın sonuna kadar devam eder. Bir 'Gunner' her zaman 'Gunner'dır."
Londra'da geçirdiği 8 sezonun ardından 16 milyon pound karşılığında Barcelona'ya transfer olan Fransız süper star Thierry Henry Arsenal taraftarına veda etti. Henry açıklamasında hayatının sonuna kadar Arsenalli kalacağını dile getirdi.
Yer imleri