REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
64 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: İNPAX-X 2007-FTA İle Tüm Sorunlarınızı Burdan Paylaşalım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teknisyen 101 toprağım bazı sorular sormak istiyorum.ancak nasıl iletişim kurma imkanımız var. bidirirsen sevinirim.iyi akşamlar dileğimle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı burak01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teknisyen 101 toprağım bazı sorular sormak istiyorum.ancak nasıl iletişim kurma imkanımız var. bidirirsen sevinirim.iyi akşamlar dileğimle.

valla kardeş bu cihaz hakkında fazla bilgim yok, fakat sorunlarını buraya yazarsan konuda bilgisi olan tüm arakadaşlar yardımcı olmaya çalışır, kolay gelsin :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mrb arkadaşlar forumda inpax x2007 fta ve yumatu 1q ortak yazılımı kulanıyor diye okudum yumatu1q çihazına inpax 2007 fta yazılımını atabilirmiyim atabilisem impax loderini ve yazılımınımı kulanmalıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mrb arkadaşlar forumda inpax x2007 fta ve yumatu 1q ortak yazılımı kulanıyor diye okudum yumatu1q çihazına inpax 2007 fta yazılımını atabilirmiyim atabilisem impax loderini ve yazılımınımı kulanmalıyım
    Hayır ortak kullandıları çip itr yazılımlar farklıdır .kesinlikle denemeyiniz..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha inpax-x 2007 ca lig tv sorunu

selamlar! benim 3 sorunum var.
    1.cihaz arada resetliyor.
    2.bazen donup kalıyor.
    3.yasal ligtv kartımı açmıyor.
    yardımlarınızı bekliyorum!
    :45: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşlar ben bir satıcı olarak inpax x-2007 fta small super cıhaza son emu yüklü başka bir cıhazdan yazılım attım fakat cıhaz displeyinde on olarak kaldı ve açılmıyor bazı arkadaşlardan duyduğum kadarı ile cıhazdan cihaza yazılım atınca böyle sorunlar oluyormuş eğer böyleyse yandık müşteriler beni vurur yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam kolay gelsin inpax-2007 fta son yazılımını gönderebilirsen sevinirim koolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya bende bir tane var ama yazılım yemiyor nasıl yaparım bi yardım edin ustam gerçekten başımın belası oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu cihazın cihazdan cihaza yazılım almadıgı ve bu sorunu herkes yaşadıgı söyleniyor malesef onun icin pc den yazılım atmayı deneyin ee bu cihazında eksik yani buymuş cihazdan cihaza yazılım almıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardes ınpax 2007 fta son yazılımını verirsen sevinirim şimdiden emeg,ne sağlık

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri