teknisyen 101 toprağım bazı sorular sormak istiyorum.ancak nasıl iletişim kurma imkanımız var. bidirirsen sevinirim.iyi akşamlar dileğimle.
teknisyen 101 toprağım bazı sorular sormak istiyorum.ancak nasıl iletişim kurma imkanımız var. bidirirsen sevinirim.iyi akşamlar dileğimle.
mrb arkadaşlar forumda inpax x2007 fta ve yumatu 1q ortak yazılımı kulanıyor diye okudum yumatu1q çihazına inpax 2007 fta yazılımını atabilirmiyim atabilisem impax loderini ve yazılımınımı kulanmalıyım
selamlar! benim 3 sorunum var.
1.cihaz arada resetliyor.
2.bazen donup kalıyor.
3.yasal ligtv kartımı açmıyor.
yardımlarınızı bekliyorum!
:45: :49:
selam arkadaşlar ben bir satıcı olarak inpax x-2007 fta small super cıhaza son emu yüklü başka bir cıhazdan yazılım attım fakat cıhaz displeyinde on olarak kaldı ve açılmıyor bazı arkadaşlardan duyduğum kadarı ile cıhazdan cihaza yazılım atınca böyle sorunlar oluyormuş eğer böyleyse yandık müşteriler beni vururyardımlarınız için şimdiden teşekkürler
hocam kolay gelsin inpax-2007 fta son yazılımını gönderebilirsen sevinirim koolay gelsin
ya bende bir tane var ama yazılım yemiyor nasıl yaparım bi yardım edin ustam gerçekten başımın belası oldu![]()
Arkadaşlar bu cihazın cihazdan cihaza yazılım almadıgı ve bu sorunu herkes yaşadıgı söyleniyor malesef onun icin pc den yazılım atmayı deneyin ee bu cihazında eksik yani buymuş cihazdan cihaza yazılım almıyor...
kardes ınpax 2007 fta son yazılımını verirsen sevinirim şimdiden emeg,ne sağlık
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri