REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kaon Core2 777

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haberin kaynağı ne kadar güvenilir????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaon nun zaten 1 numaralığından kimsenin şüphesi yok digitürk e gelince kendi sistemleri tek yok dünyada sadece onlar tek crytoyu kulanmıyor dünyanın çeşitili firmalarıda kulanıyor artı kaon bunların tümünün üstesinden gele bilecek bir firma buna inanıyorum sevgilerimle
    mina elektronik hastanesi bingöl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haberin kaynagi nedir aceba ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yıllardır kaon kullanıyorum ve çok memnunum ..umarım asparagas haber değildir .. Hepimiz bekliyoruz ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar şu haberlere bakıyorum vede gülüyorum bende kaon kullanıcısıyım bir tps paketi seyretmek için kendi orjinal kaon yazılım değilde, strem yazılımla seyrediyoruz strem menü evlere şenlik kanal taşıma içler acısı kaon ilk önce bundan önceki kaon kullanıcılarını mutlu etsin buna çare bulsun sonra ataga kalksın...ne yani biz eski kaon cular elimizdeki cihazları çöpemi atalım bu ülkede işler hep böyle yürüyor eski kullanıcılar çöpe... hoş geldin yeni kullanıcı...bu örneği burada vermek ne kadar dogru bilemiyorum ama yazmak istedim. örnek tt-net eski abone 29.900 yeni üye 14.900+modem eski kullanıcılar yani ben param çok salagım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu cihazlar hdlimi yoks dijitalmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar böyle kaynağı belli olmayan haberler yazılarak topik niçin kirletiliyor ben buna bir anlam veremiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kaon cihazını üretir zaten bu zamandan sonra hiç bir firma geliştirilmeyen yani linux tabanlı olmayan cihazlarayatırım yapmaz. şifre çözme olayına gelince yine yanılgılara ve firmadan alınmayan asılsıuz haberlere inanamayalım. şifre çözme olayı el altından belli bir süre sonra maşa tabiri ile başka kişilerse verilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan kaedeşinde dediği gibi piyasaya tutulana kadar şifreler açık ondan sonra sı da şimdi bizim gibi forumlarda yazılım ara *** ara vs....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kaon zaten bir numara ama bu sifre islerine inanmayın yaa .ben yıllardır kaon sattım ve elimden gelse satıcam ama sifre için kimse ye garanti vermedim veremem zaten ama kaon ne yaparsa mükemmelini yapar bundan emin olun .

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri