REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Vodafone istedigim gibi bir oparator cıkmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Vodafone istedigim gibi bir oparator cıkmadı

Vodafone telsimi alınca cok işler yapacak sanmıştım.Rakipleri surekli atak yaparken o kendi kampanyalarını bitiriyor .Cogu tarifeyi kapattı,Cep ögrenci hattına 500 dk sınırı getirdi.Cep aranıda bitirdi,Cep aile gibi flaş tarife kullanımda YOK.

Sec konuş diye bir tarife cıkardılar 24 aya baglayıp yuklu faturu getiriyorlar.Hesapını bilen tarife cıkardılar dk 380 binlira gel gelelim 1 sn de konussak 380 atıyor.

Web işlemlerinden işlem yapmak tam işkence.Telsimin oldugu zamanı özlüyorum tmsf ye devrilmeden önceki

-Cep partneri-Cep transferi bedava sms haklarını gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet tüm kampanyaları bitirmeye başladı telsim iken daha iyiydi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bencede vodafon ölü bir şirket kampayadan haberleri yok sanırım hiç degilse bir sms paketi cıkarabilir avea turkcell gibi.Yada ekonomik paketler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aldığım duyuma gore vodafone de calısan bı arkadas var o bana ocak ayı gıbı cok farklı kampanyaların olacagını soyledı.ciddi anlamda diğer firmalrı zorlayacak bazı planları varmıs..umarım yaparlar..ellerı mahkum bu guzel kampanayaları bıtırmek bındığı dalı kesmektır sonucta...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bencede vodafon ölü bir şirket kampayadan haberleri yok sanırım hiç degilse bir sms paketi cıkarabilir avea turkcell gibi.Yada ekonomik paketler
    haklısın usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bencede telsim iken daha iyiydi
    avea ve diğer hatların daha çok avantajları varmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BLADE01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bencede telsim iken daha iyiydi
    avea ve diğer hatların daha çok avantajları varmış
    Evet var.Begenmedigimiz turkcell 10 dk 1 kontor 5000 sms 50 kontore gibi kampanyaları var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçenlerde işyerime yetkilileri geldi
    size kurumsal paket verelim dediler şöyle iyi böyle iyi diye anlattılar tamam herşey güzel ama olmuyor neticede belirgin bir tel numaran var 10 senedir kullanıyorum değiştirmeyi pek istemedim
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayrıca 250 kontor yukleyince hediye sms ve kontoru kaldırmışlar..Ne adamlar ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

telsim iyiydi

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri