REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: Vodafone istedigim gibi bir oparator cıkmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sharp66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    telsim iyiydi
    Bencede telsim iyiydi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vodafone'un uluslararası büyüklüğünü tartışmaya gerek yok...bildiğim kadarıyla şimdiki öncelikli hedefleri altyapı olayı ve buraya ciddi paralar döküyolar...alt yapı konusunda turkcell'i geçmeye çalışacaklarmış....aşağı yukarı 6-7 ay bişey beklemeyin o yüzden...2008 den itibaren öncelikli hedef ise yeni abone bulma taktikleri...bunun içinde çok fantastik kampanyalar yapacakları söyleniyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vodafone'un uluslararası büyüklüğünü tartışmaya gerek yok...bildiğim kadarıyla şimdiki öncelikli hedefleri altyapı olayı ve buraya ciddi paralar döküyolar...alt yapı konusunda turkcell'i geçmeye çalışacaklarmış....aşağı yukarı 6-7 ay bişey beklemeyin o yüzden...2008 den itibaren öncelikli hedef ise yeni abone bulma taktikleri...bunun içinde çok fantastik kampanyalar yapacakları söyleniyor....
    Böle yaparlarsa abone kalmayacak ellerinde.Ben bugun turkcell hat aldım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Böle yaparlarsa abone kalmayacak ellerinde.Ben bugun turkcell hat aldım
    o zaman ARAMIZA HOŞ GELDİN KARDEŞ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o zaman ARAMIZA HOŞ GELDİN KARDEŞ....
    SAOL uSTA:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vodafone'un çok yakın zamanda iyi bir atak yapıp piyasaya ivme kazandıracağını düşünüyorum..Büyüklüğü tartışılamaz bir firma..Şu an daha çok altyapı sorunlarını çözüyorlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni tarife hesaplı hat ta geçtim. 100 dakikası 19 ytl (kdv dahil) + %25 ö.i.v.
    istedğin her yönü arayabiliyorsun. ev-iş , turkcell , avea..
    geçen ay 114 dakika konuşmuşum cep özel ile 40 ytl ödedim. bundan sonra 100 dakikayı geçmediğim sürece 19 + ö.i.v. ile yaklaşık 22-23 ytl vereceğim. bence güzel bir tarife. her yöne konuşabilmek iyi. yoksa her yön için ayrı hat almak lazım :S
    hesaplşı hatta böyle sıkıntı yok. her yöne 190 kuruşa konuşuyorsun.
    KamtuR :sunglasses2:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kamilturhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeni tarife hesaplı hat ta geçtim. 100 dakikası 19 ytl (kdv dahil) + %25 ö.i.v.
    istedğin her yönü arayabiliyorsun. ev-iş , turkcell , avea..
    geçen ay 114 dakika konuşmuşum cep özel ile 40 ytl ödedim. bundan sonra 100 dakikayı geçmediğim sürece 19 + ö.i.v. ile yaklaşık 22-23 ytl vereceğim. bence güzel bir tarife. her yöne konuşabilmek iyi. yoksa her yön için ayrı hat almak lazım :S
    hesaplşı hatta böyle sıkıntı yok. her yöne 190 kuruşa konuşuyorsun.
    Ö.İ.V Dahl demi 19 ytl ye:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Usta ben arastırdım Ö.İ.V Hariç ayrıca 1 sn konussan aynı para 60 sn de neresi avanatj bunun ayrıca 19 ytl aldıgın paket 25 ytl geliyor 100 dk asmazsan tabi
    Ücretlere KDV dahil, ÖİV hariçtir.
    Belirtilen dakika miktarları yurtiçi tüm yönlere yapılan aramalar için geçerlidir.
    Ücretlendirme periyodu 60 sn. dir.
    Kullanılmayan dakikalar bir sonraki aya devretmez.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri