vodafone'un uluslararası büyüklüğünü tartışmaya gerek yok...bildiğim kadarıyla şimdiki öncelikli hedefleri altyapı olayı ve buraya ciddi paralar döküyolar...alt yapı konusunda turkcell'i geçmeye çalışacaklarmış....aşağı yukarı 6-7 ay bişey beklemeyin o yüzden...2008 den itibaren öncelikli hedef ise yeni abone bulma taktikleri...bunun içinde çok fantastik kampanyalar yapacakları söyleniyor....
Vodafone'un çok yakın zamanda iyi bir atak yapıp piyasaya ivme kazandıracağını düşünüyorum..Büyüklüğü tartışılamaz bir firma..Şu an daha çok altyapı sorunlarını çözüyorlar..
yeni tarife hesaplı hat ta geçtim. 100 dakikası 19 ytl (kdv dahil) + %25 ö.i.v.
istedğin her yönü arayabiliyorsun. ev-iş , turkcell , avea..
geçen ay 114 dakika konuşmuşum cep özel ile 40 ytl ödedim. bundan sonra 100 dakikayı geçmediğim sürece 19 + ö.i.v. ile yaklaşık 22-23 ytl vereceğim. bence güzel bir tarife. her yöne konuşabilmek iyi. yoksa her yön için ayrı hat almak lazım :S
hesaplşı hatta böyle sıkıntı yok. her yöne 190 kuruşa konuşuyorsun.
KamtuR :sunglasses2:
Usta ben arastırdım Ö.İ.V Hariç ayrıca 1 sn konussan aynı para 60 sn de neresi avanatj bunun ayrıca 19 ytl aldıgın paket 25 ytl geliyor 100 dk asmazsan tabi
Ücretlere KDV dahil, ÖİV hariçtir.
Belirtilen dakika miktarları yurtiçi tüm yönlere yapılan aramalar için geçerlidir.
Ücretlendirme periyodu 60 sn. dir.
Kullanılmayan dakikalar bir sonraki aya devretmez.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri