Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arasý

Konu: Süpermax 6000 CI süper i next 2000 X cý plus'a çevirme

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým bu iþlemi supermax ft 9800 super p cihaza da uygulayabilirmiyim yoksa bunun yazýlýmý farklýmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tohan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým bu iþlemi supermax ft 9800 super p cihaza da uygulayabilirmiyim yoksa bunun yazýlýmý farklýmý
    Çihazýnýzýn Cihaz bilgisi versiyonunu yazýnýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

@tohan Cýhazýnýza aýt olan YAZILIM VERSIYON BILGILERI'ný tam olarak yazýn sýzede yardýmcý olayým þimdiden iyi caliþmalar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ALFA73™ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    @tohan Cýhazýnýza aýt olan YAZILIM VERSIYON BILGILERI'ný tam olarak yazýn sýzede yardýmcý olayým þimdiden iyi caliþmalar.
    usta elýmde süpermax süper-cý 6000 süper cihaz var flashýna dump lazým yardýmcý olurmusunuz. teþekürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý askar47 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    usta elýmde süpermax süper-cý 6000 süper cihaz var flashýna dump lazým yardýmcý olurmusunuz. teþekürler
    bu siteye bakýnýz.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

supermax cihazý hangi sitelerden alabiliriz yada nerden bulabilriz ben kütahya simav ilcesinde oturuyorum þimdiden tþk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kýnýk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    supermax cihazý hangi sitelerden alabiliriz yada nerden bulabilriz ben kütahya simav ilcesinde oturuyorum þimdiden tþk
    Bu cihazlarýn next uyan modellerini Dubaiden alabilirsin.Türkiyede satýþý yok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tþkler

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri