Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: 11400 cım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 11400 cım

mrb arkadsslar bir soerum olacak yanıtlarsanız sevinirim.bende 11400 cim makina var ve yazılım olarak 4,4,2006 yazılımı var birde 12,22,2006 atarsam sirus ta takılma oluyıor Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu linktede guncel soft cam diye bir dosya var
    şimdi benim esaas sorum su hem hustler tv,ab sat *** gireerek,d+,tv cabo hemde bu soft camı yukleyebilmek için hangi yazılımı yuklemeliyim daha doğrusu aciko dısında 11400 için kendi yazılım varmı
    yardım eden arkadslara simdiden tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım çok şey istemişsin ama sana yardımcı olacak bilgileri yazmaya çalışayım. Senin alıcıyın aynısını bende kullanıyorum. üç çanağım var. Türksat+ Hod Birt+ hispasat. Şimdi senin kaç çanağın var bilmiyorum ama bu izlemek istediğin paketlerin hepsini bir arada izlemen imkansız. Çünkü ne GM, nede Aciko tüm bunları izleyebilceğimiz bir yazılım çıkardı. Acikonun en son çıkardığı yazılımı GM boyayıp GM yazılımı diye bizlere sundu. Ben o zamanda yazmıştım bu yazılım GM'nin değil, Acikonun yazılımı diye. Çünkü GMini yazılımı 1993 bloktan oluşur. Acikonun ki ise 1283 filan olması gerekir. Neyse eğer sen D+ TVCABO ları izlemek istersen alıcına GMnin Nisan veya Acikonun 24 mayıs tarihli yazılımlarından birini yüklemen gerekli. Siriusu izlemek istersen aralık ayında çıkan yazlımı yüklemen gerekli. O zamanda D+ ve TVCABO paketlerini izleyemezsin. Çünkü bu yazılım Nagra2'yi desteklemiyor. Önceki yazlımlarla sirius hariç diğerlerini güncel keylerini veya benim önemli değişiklikler olduğunda verdiğim softcamı yükleyerek 1. mesajda belirtilen kanalları izleyebilirsin. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilgi ve alkana tesekkurler cok yardımcı oldun sağol kolay gelsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri