Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Hýncal Uluç Yine Bombaladý....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha Hýncal Uluç Yine Bombaladý....

28 Haziran 2007

Galatasaray'da neler oluyor?

Galatasaray'ý maddi, manevi bitiren, marka deðerini nerdeyse sýfýrlayan, korkusundan maçlara dahi gelemez olan Özhan Canaydýn ortalarda yok.. Tabii onun liseci (Dikkat buyurun, "Liseli" demiyorum. Tenzih ederim) çetesi de..

Galatasaray'da ipleri Adnan Polat ve arkadaþlarý ele almýþ görünüyorlar. Taraftara heyecan veren transferleri onlar yapýyorlar..
    Önce Kalli.. Sonra Lincoln ve ötekiler..

Peki kifayetsiz muhteris Özhan nerde?..
    Göründüðü tek yer Kulüpler Birliði.. Orada Aziz Yýldýrým'ýn emir kulluðunu yaparken dün Federasyon Genel Kurulunda da hezimete uðradý. Elini attýðý, elinde kalýyor.

Duruma bakar mýsýnýz?.
    Geçen yýl Galatasaray'ýn þampiyonluðunda baþ rolü oynayan kiþinin Haluk Ulusoy olduðunu bizzat Aziz Yýldýrým aðzýný her açýþta söylüyor. Özhan, iþte bu Aziz'e yaranmak için Baþkaný olduðu Kulüpler Birliði'ni Ulusoy aleyhine karar almaya zorluyor. Yýldýrým'ýn istediði sýnýrsýz yabancý kararý için yýrtýnýyor.
    Denizli-Fener maçý niçin 16 dakika sarktý?.. Malatya'nýn küme düþtüðü, Denizli'nin kaldýðý kesinleþmiþken kalan bu 16 dakikada neler olacaktý, neden olmadý, bunu tarih yazar elbet. Ama Özhan biliyor ve bile bile Galatasaraylý bir Federasyon Baþkanýný yýkýp, yerine bir Fenerli getirme kampanyasýnda, en önde gidiyor, elinde balta ile..

Neden?..
    yüzüne gözüne bulaþtýrdý. Fenerli Aziz Yýldýrým'ýn müdahalesiyle, Fenerli Baþbakan Recep Tayip Erdoðan, Galatasaray'ý dünya kulübü yapacak Sarýgül projesini durdurdu. Kuþa çevrilen proje bile hâlâ Recep Tayyip Erdoðan'ýn bir iþaretine baðlý. Baþbakan baðýmsýz ve baþkaný Galatasaraylý federasyonu yýkýp, kendi kontrolünde politik bir federasyon ve Fenerli baþkan istiyor. Erdoðan-Aziz Yýldýrým iþbirliðinin tetikçisi de Galatasaray Baþkaný Özhan oluyor.
    Þimdi bu Özhan meydaný Adnan Polat'a niye býraktý?..
    Söyleyeyim.. Taktik!..

Kalli ve transferler baþarýlý olmazsa, suçu Adnan'a atýp, gazlayacak. Fatih Terim'e yaptýðý gibi..
    Baþarý gelirse, sahiplenecek.
    "Yönetimdeki müthiþ muhalefete raðmen Adnan'ýn arkasýnda kapý gibi durdum" diyecek. Harcadýðý Terim'i seçim kazanmak için kullanýrken "Sonuna kadar arkasýndayým" dediði gibi..
    Özhan kulüp yönetmeyi bilmez, ama bu ucuz politikalarý çok iyi bilir..
    Liseci, denize düþünce yýlana (!) sarýldý.. Þimdilik..
    Gelelim Adnan'a..

Bugün anlaþýlýyor ki, sezon içinde olay çýkarmamak için her þeye katlanmýþ.. "Sezon sonunda benim borum ötecek nasýlsa" demiþ içinden. Sezon hezimetle bitince, tahminleri tuttu. Ýnsan içine çýkamaz hale gelin Özhan ipleri Adnan'a býraktý, kerhen ve taktiken.. Adnan da düþüncelerini bir bir gerçekleþtirmeye baþladý, kimseye sormadan..

Lincoln transferi konusunda iki soru iþareti var, kafalarda..
    Bir.. Bu kadar iyi oyuncu ise, hele tarihinin en kötü dönemindeki Brezilya Milli Takýmýnda niye yok?. Sorunun yanýtýný Mustafa Denizli verdi.. "Brezilya'nýn hocasýnýn yetersizliðinden. Kaka ve Ronaldinho'ya teslim olmuþ. Bunlar bildikleri gibi oynamak istediklerinden oyun kurucu Lincoln'u takýmda istemiyorlar. Lincoln, ülkemize gelen en büyük futbolculardan biridir ."

Ýki.. Hemen her kulüple ve hocasý ile anlaþmazlýða düþmüþ Lincoln. Ona da ben aldýrmam.. At sahibine göre kiþner..
    Ben büyük bir dikkatle, Kalli'nin gençler politikasýný izleyeceðim.. Gerets'in biçer döðer gibi yok ettiði gençlere sahip çýkma, onlarý kazanma niyeti var mý, yok mu, ona bakacaðým, ilk önce..

Bu baðlamda, genç Fevzi'nin ayrýlmasýna doðru bakmak gerek. Müthiþ bir yetenekti. Ama belli kendine güvenmiyor. Mondragon da gittikten sonra, hele Kalli gibi bir hoca varken bile formayý alacaðýndan þüphe eden adamýn Galatasaray'da yeri olamaz. "Gitmek istiyorum" diyene yalvarýlmaz. Teþekkür edilir. Kulübün tutumu doðrudur.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Zaten bu zat-ı muhterem adı-belli amma hala ısrarla aynen kafası gibi revaçta tutulmaya çalışılan adam bu saatte neden bu olayları açar anlaşılmaz...Neyse ben de aynı safa yürüyorum neredeyse...Bence cevap vermemek daha uygun.Çün ki değeri artıyor
    Aslınsa DİKKAT ETMESİ GEREKEN VE FARKINDA OLNMADII ENÖNEMLİ KONU:kendi pinini çektiğidir
    Canlı bomba'dır bu şahıs...Futbol'un göya duayenlerinden"CANLI BOMBA"...Ülke rahatı bu adamı RAHATSIZ EDER...Abisi ÖCAL bey bile bazan bu şahsı acaip yorumlar...Adı:HINCAL...Hınc al abi!!!Memleketinden hınc al!!!Nede olsa kafa alışmış eski siyasetçilerden ve ortamlardan...ADI:HINCAL...
    Konu DIGISAT tarafýndan (30-06-2007 Saat 19:53 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri