REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Sat 57000S FTA yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sat 57000S FTA yardım

Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttim goldmasterın bu modelinde sistem ayarlarından 121 diyerek *** code bölümüne giriyorum.Orada güncel tps aes keyi giriyorum(32 haneli) ardından cihazı yeniden başlatıyorum.Sorun şu:Cihaz kendisini resetliyor daha doğrusu yeni keyi kabul edip bazı kanalları açıyor ama kısa bir süre sonra yine eski keye geri dönüyor.Bunu yaparken işlem hatası mı var.Kayıt işlemi nasıl kalıcı hale getirilir.Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akustik kardes öncelikle cihazındaki yazılımın tarihini bi yazarsan sorunu hal ede biliriz gerçi keyle uğraşmana gerek yok şuan cihazına son yazılımını yükle dikten sonra au yapıyor yazılım keyle uğraşma ilakey diyorsan dediğim gibi cihazın sistem bilgilerini tam yazarsan yardımcı ola biliriz sevgilerimle
    MİNA ELEKTRONİK HASTANESİ BİNGÖL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akustik21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttim goldmasterın bu modelinde sistem ayarlarından 121 diyerek *** code bölümüne giriyorum.Orada güncel tps aes keyi giriyorum(32 haneli) ardından cihazı yeniden başlatıyorum.Sorun şu:Cihaz kendisini resetliyor daha doğrusu yeni keyi kabul edip bazı kanalları açıyor ama kısa bir süre sonra yine eski keye geri dönüyor.Bunu yaparken işlem hatası mı var.Kayıt işlemi nasıl kalıcı hale getirilir.Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

arkadaşım ilk olarak tps aes *** bölümüne yazdığın keyler bir süre sonra cihazdaki oto apleyt yazılımı nedeni ile otomatik olarak değişir. ayrıza TPS paketi 2-3 dk bir *** değiştirdiği için senin o bölüme yazdığın keyler çok kısa süreli olur. Cihazına TPS auto yazılımı yüjklemen gerekiyor. Cihazın 9400 FTA ile aynı yazılımı kullanıyor. Aşağıdan yazılımı indir ve yükle . daha sonra Ushaia kanalının üzerinde iken kırmızı tuşa ardından ok tuşuna bas ve bekle complete yazısı çıkınca *** oto apleyt yapılmış olur ve TPS paketini izleyeblirsin. bu işlemi hergün yaparak tps paketini izleyebilirsin.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaşlar ilginiz için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri