REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Karate

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Karate

Arkadaşlar merak ettim bi konu bu.Bi çoğumuz kick box,boks izleriz merak ederiz içinizde KARATE'yi merak eden oldumu.GÜRKAN ÖZKAN'I çogumuz tanır kendi sikletinde 5 kez dünya şampiyonu(bende hastayım kendilerine)
    HALDUN ALAĞAŞ'I tanıyan var mı?5dünya 6avrupa şampiyonu karatecimiz.Ben bu spora yeteri kadar önem verilmedini düşünüyorum!Bu sporu yapan yapmayan her arkadaşımdan yorum bekliyorum.Düşüncelerimiz nelerdir karate hakkında?
    yorumlarınızı bekliyorum
    TEŞEKKÜRLER
    .....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

karate bu tür dövüş sporlarının hepsinin özünde var yani kökeni gibi bi şey ama diğer kickbox veya thai box gibi spor dalları daha çok aksiyonlu olduğundan karate taekwondo judo gibi dövüş sporlarının önüne geçmekte özel kanallar çoğunlukla kickbox tarzı reyting getirecek sporları yayınlamyı tercih ediyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

UMUTER kardeşim karatenin asıl amacı gösteridir.göze hitap eder.dedinde haklısın dövüş sporlarının özü karatedir....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında bu işin sorumlusu bence karate federasyonu çünkü o kadar çok müsabakalar oluyor bunların yayınlanması için daha çok medya ile temasta bulunmaları lazım france 5 te falan yapılıyor zaman zaman bu tarz gösteriler çok da zevkli oluyo hem karate hem de show şeklinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

spor sağlık için çok önemli bir konu
    dövüs için yapılan sporlara karşıyım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanlış anlaşılmasın karatenin müsabakalarında bile çok sert vuruşlar yoktur nakavt olayı karatede yok.karatenin amacı çıplak boş elle yapılan savunmadır.tabi bunu spor dışında görenlerde olması mümkün ama karate dedim gibi göze hitab eden show.KATA,MÜSABAKA,TEKNİK GÖSTERİLERİ bunlar var ve daha çok hoş şeyler.UMUTER kardeşim haklısın federasyon daha aktif olmalı....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bütün spor dallarıyla ilgilenmek gerek
    tabi zaman bulabilirsek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri