Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
60 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yeni Bulaşan Casus Reklam Virüsü Hakkında Ve Çözümü Tum Herkes OKusun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 Yeni Bulaşan Casus Reklam Virüsü Hakkında Ve Çözümü Tum Herkes OKusun

Asagıdaki verecegim linke kimse tıklamasın cunki pc nize yapısan bir virüs adresidir.
    Kod:
     	Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu adres forumlarda ve msn de surekli karsı tarafa mesaj yazdıgınızda cıkar bu tür olayları ad aware diye spam ve trojan temizliyici ile temizleyin arkadaşlar..

Konu önemlidir tum herkes dikkatli olsun.VE VİRÜSÜ TEMİZLEMEK İÇİN ALTTAKİ PROGRAMI İNDİRİN

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. <--Türkçe yaması Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu tike® tarafından (04-07-2007 Saat 01:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birader benim bildiğim kadarıyla ındırın dediğin ad-ware casus programlar vede trojanlar ıcın vırüslere bir etkısı yok .Bunun yerine virüs programı onermen gerekmıyormu bılmem yanıldımı.
    Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler kosavalı kardeşim
    Saygılarımızla ÖZ-KA ELEKTRONİK Bursa REDLINE Bölge Bayii-Yetkili Servisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Birader benim bildiğim kadarıyla ındırın dediğin ad-ware casus programlar vede trojanlar ıcın vırüslere bir etkısı yok .Bunun yerine virüs programı onermen gerekmıyormu bılmem yanıldımı.
    Saygılar
    Ben verdigim link için demiştim.Verdigim linki ancak o program temizler arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu önemlidir tum herkes dikkatli olsun.VE VİRÜSÜ TEMİZLEMEK İÇİN ALTTAKİ PROGRAMI İNDİRİN

o zaman lınk dıyecen vırus degıl
    Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

o zaman lınk dıyecen vırus degıl
    Saygılar
    Link yapışıyorsa bunun karşıt anlamı bir nevi vürs olmuyormu banada bulaştı her forumda her mesajımdam cıkıyordu uyarmak sucmu hemen atlıyorsunuz herşeye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardes kusura bakma ya hemen darılma uyardım bırsey demedıkı emegıne saglık.
    Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimde başıma geldi foruma cevap yazdığımda baktım bir link kendiliğinden eklenmiş format attım makinaya şimdi yok çok şükür

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyarı için teşekkürler adawere yüklü zaten ben de 2 günde bi temizlik yapıyorum onunla

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri