Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
60 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Yeni Bulaþan Casus Reklam Virüsü Hakkýnda Ve Çözümü Tum Herkes OKusun

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fun 001 Yeni Bulaþan Casus Reklam Virüsü Hakkýnda Ve Çözümü Tum Herkes OKusun

Asagýdaki verecegim linke kimse týklamasýn cunki pc nize yapýsan bir virüs adresidir.
    Kod:
     	Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Bu adres forumlarda ve msn de surekli karsý tarafa mesaj yazdýgýnýzda cýkar bu tür olaylarý ad aware diye spam ve trojan temizliyici ile temizleyin arkadaþlar..

Konu önemlidir tum herkes dikkatli olsun.VE VÝRÜSÜ TEMÝZLEMEK ÝÇÝN ALTTAKÝ PROGRAMI ÝNDÝRÝN

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. <--Türkçe yamasý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu tike® tarafýndan (04-07-2007 Saat 01:38 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Birader benim bildiðim kadarýyla ýndýrýn dediðin ad-ware casus programlar vede trojanlar ýcýn výrüslere bir etkýsý yok .Bunun yerine virüs programý onermen gerekmýyormu býlmem yanýldýmý.
    Saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gacvokem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Birader benim bildiðim kadarýyla ýndýrýn dediðin ad-ware casus programlar vede trojanlar ýcýn výrüslere bir etkýsý yok .Bunun yerine virüs programý onermen gerekmýyormu býlmem yanýldýmý.
    Saygýlar
    Ben verdigim link için demiþtim.Verdigim linki ancak o program temizler arkadaþým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben verdigim link için demiþtim.Verdigim linki ancak o program temizler arkadaþým
    sen takma abi bide böyleleri çýktý artis artis konuþuolar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler kosavalý kardeþim
    Saygýlarýmýzla ÖZ-KA ELEKTRONÝK Bursa REDLINE Bölge Bayii-Yetkili Servisi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Konu önemlidir tum herkes dikkatli olsun.VE VÝRÜSÜ TEMÝZLEMEK ÝÇÝN ALTTAKÝ PROGRAMI ÝNDÝRÝN

o zaman lýnk dýyecen výrus degýl
    Saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gacvokem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

o zaman lýnk dýyecen výrus degýl
    Saygýlar
    Link yapýþýyorsa bunun karþýt anlamý bir nevi vürs olmuyormu banada bulaþtý her forumda her mesajýmdam cýkýyordu uyarmak sucmu hemen atlýyorsunuz herþeye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için teþekkürler....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardes kusura bakma ya hemen darýlma uyardým býrsey demedýký emegýne saglýk.
    Saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benimde baþýma geldi foruma cevap yazdýðýmda baktým bir link kendiliðinden eklenmiþ format attým makinaya þimdi yok çok þükür

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri