'Ronaldinho imkansýz !'

Milan baþkaný Silvio Berlusconi, Ronaldinho için iþte bu cümleyi kullandý.

Milan baþkaný Silvio Berlusconi, Inter'in yýldýz futbolcusu Adriano'ya transfer teklifi yapabileceklerini söyledi.

Berlusconi, geçtiðimiz yýl sakatlýklarla boðuþan Adriano'nun hala hayraný olduðunu vurguladý. Berlusconi, "Adriano'yu her zaman beðenerek izledim. Ve eminim ki bizim takýmdaki Brezilyalýlarla iyi uyum saðlar" dedi. Milan baþkaný, eski futbolcularý Shevchenko hakkýndaki görüþlerini belirtti ve þunlarý söyledi; "Benim için Sheva her zaman önce gelir ama Abramovich çok para istiyor. Ama Sheva ile bir problemimiz yok eðer dönerse ki benim buna inancým tam, o zaman Ronaldo ile çok iyi bir ikili oluþtururlar."

Berlusconi sözlerine þöyle devam etti; "Ve tabi bir de Ronaldinho var. Fakat biliyorum ki bu imkansýz çünkü Barcelona baþkaný bana, eðer Ronaldinho'yu satarsa, Ýspanya'da kalamayacaðýný söyledi. Samuel Eto'o'da çok iyi bir oyuncu ancak onun transferi de çok zor".

Silvio Berlusconi ayrýca Kaka'yý hiç bir þekilde Real Madrid'e satmayacaklarýný ancak Cassano ve Emerson'u Milan'a getirmek için giriþimlerde bulunacaklarýný da sözlerine ekledi.